Klayzer Max 2D

Klayzer Max 2D

Нормална цена
€2.100,00
Цена со попуст
€2.100,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Klayzer Max 2D е еден од детекторите за злато кои користат дводимензионални технологии.
Тој е разновиден уред со одлични перформанси и е идеален за ископување злато, златна руда и стари монети.
Добијте го ова футуристичко парче технологија -Klayzer Max 2D- и лесно пронајдете злато и скриени златни честички скриени под вода и земја. Овие честички можат да тежат до
еден грам.
Klayzer Max 2D е разновиден уред кој зависи од екранот во боја и лесен оперативен систем.
Нашиот уред е чекор понапред од нашите конкуренти во однос на длабочината, употребливоста, леснотијата на дозирање и работење.
Klayzer Max 2D ја освои љубовта и восхитот на многу златари поради неговиот неверојатен оперативен систем и постојаните перформанси на големи длабочини.
Klayzer Max 2D доаѓа со 2 кривини на осцилоскоп со 2D екрани во боја.
Благодарение на оваа функција, уредот може да го уредува резултатот и да прикаже детални цртежи на екранот кои го прикажуваат откриеното злато и метали и неговата локација.
Klayzer Max 2D е развиен за да им служи на рударите и трагачите на злато и да им даде точни резултати што е можно поскоро. Длабочина

Системи за пребарување
VLF

Користете
Лесен за користење

Батерија
7 часа работа
Калибрација
Автоматски
Јазици
5 Јазици


Карактеристики на Klayzer Max 2D:

Директно 2D визуелно претставување
Директно 2D визуелно претставување
Неверојатна карактеристика на дистинкции
Нумеричка ID вредност
Откривање на дијафрагмата
Откривање на длабочина
Карактеристика за исклучување на железо
Карактеристика за отпорност на вода
Работа во темна средина
Систем за детекција на минерали
Модерен практичен дизајн
Лесен за користење
Преклопен екран
Повеќејазичен систем

   

  Двојно препознавање на земјата  Уредите Klayzer Max може лесно да се калибрираат со земја, рачно или автоматски.
  На овој начин, рударите можат да гарантираат оптимални перформанси дури и на тежок терен и тврд терен.
  Новиот Klayzer Max 2D ги реши проблемите со рамнотежата кај постарите генерации.
  Функцијата за двојно препознавање, рачно или автоматско, го направи препознавањето на земјата попрактично и полесно за корисникот.


  Директно 2D визуелно претставување


  Klayzer Max ви ги прикажува резултатите на екранот со исцртување веднаш во 2D броеви.
  На овој начин можете многу полесно да ја пронајдете вашата цел.
  Klayzer Max 2D е најдобриот уред во својата класа во однос на директното 2D визуелно претставување.  Неверојатна карактеристика на дистинкции

  Klayzer Max ви нуди најдобар квалитет на дистинкција на пазарот.
  Оваа исклучителна способност е воведена на 4 различни начини кои се пишуваат, зборуваат -звучно-, аритметички и бои.
  Оваа функција го прави klayzer tavan 2D висококвалитетен детектор за злато, бара метали под земја, потоа ги обработува податоците и ви ги прикажува што е можно поскоро со висока прецизност на екранот на уредот.
  Нашиот уред ќе ви заштеди време со тоа што ќе ви ги покаже само скапоцените богатства што се формираат под земја.


  Нумеричка ID вредност

  Во прилог на 2D цртежи, боење, пишување и глас. Уредот
  Исто така, за вас разликува вредни и непроценливи богатства според нумеричка вредност, а тоа е идентитетот.
  Klayzer Max 2D ќе ви овозможи да ги поставите вашите цели за пребарување користејќи ја нумеричката вредност.
  Оваа технологија е задолжителна, за секој партнер, промовирајќи која било програма.


  Откривање на дијафрагмата


  Покрај откривањето метал, Klayzer Max 2D може да идентификува празнини и да наоѓа пештери, засолништа, визби и простори во форма на 2D цртежи или пишување на екран.
  Уредот исто така ги нуди карактеристиките на функцијата за тестирање на вакуум што ја намалува маргината на грешка на минимална вредност додека ги открива празнините.


  Откривање на длабочина


  Klayzer Max 2D е совршен и веќе ги покрива сите ваши потреби. Може да открие подземни цели на длабочина до 3 метри со голема точност.
  Klayzer Max 2D ја прикажува целната длабочина во cm на екранот.
  Klayzer Max е одличен уред за длабински компјутери во својата категорија уреди.

  Карактеристика за исклучување на железо


  Klayzer Max 2D нуди можност да се исклучи железото при пребарување со еден клик.
  Ова му дава на рударот поголема шанса да ги најде саканите метали со отфрлање на металите што содржат железо и железо.
  Ова е многу едноставна, но ефикасна и практична карактеристика за лесно наоѓање на целниот метал.

  Карактеристика за отпорност на вода

  Сите делови на Klayzer Max 2D се водоотпорни. Може да работи под вода до еден метар во длабочина.
  Ова ви овозможува лесно да рударите на плажите и бреговите на реките. Исто така, ви помага лесно да ја промените околината помеѓу земја и вода. Можете да работите и во влажни средини без грижи.

  Работа во темна средина

  Klayzer Max 2D исто така ви овозможува да барате злато и метали ноќе и во темни пештери.
  Оваа карактеристика се должи на осветлувањето на областа за пребарување со две светли LED диоди лоцирани зад екранот.

  Систем за детекција на минерали


  Klayzer Max 2D нуди напреден систем за контрола на метал (MSS).
  Овој систем им овозможува на рударите да работат на метални почви што е голем сон за секој рудар.
  Уредот е во состојба да детектира промени во почвените елементи и
  ја користи функцијата за високо депонирање на минерали за да даде постојан принос на минералните почви.

  Модерен практичен дизајн


  Klayzer Max 2D е дизајниран врз основа на најновата технологија во својата класа.
  Уредот е полесен и полесен за користење, многу луѓе велат дека е ергономски од кој било друг уред во својата класа.
  Klayzer Max 2D тежи само 1,6 кг. Тоа ќе ви овозможи да работите со него долги временски периоди без да се изморите.

  Лесен за користење


  Klayzer Max 2D е уред лесен за користење и за аматери и за професионалци во оваа област, а ги нуди сите премиум карактеристики.
  Тој е најлесниот детектор за употреба со неговиот екран во боја и многу јазици.
  Уредот нуди кориснички интерфејс и лесни менија кои му помагаат на корисникот и ги елиминираат влезовите за грешки.

  Преклопен екран


  Благодарение на преклопливиот екран на Klayzer Max 2D го прави уредот помал и може лесно да се носи во ранци.
  Заштитено е и од надворешни средини за време на работата.

  Повеќејазичен систем


  Klayzer Max 2D се користи насекаде низ светот за да биде подготвен и да се испорачува со 5 интернационални
  јазици.
  Корисникот може да избере кој било и него
  користете како јазик на уредот.
   германски
  Англиски
  француски
  шпански
  арапски
   Што има внатре
   Кутијата?