IOTA

IOTA

Нормална цена
€6.800,00
Цена со попуст
€6.800,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Ајакс Јота

Со комплетен систем за откривање на богатства од долги растојанија и високи техники..
Со цел да се обезбедат најдобри податоци за откривање со детектор со долг дострел
системи, AJAX за детекторска технологија го произведе најдобриот и најнапредниот уред IOTA
напредни помеѓу високо-јонски системи и детектори.

Забелешка: Сите производи на AJAX доаѓаат со двегодишна гаранција.
Опис

 • IOTA ви обезбедува повеќе функции за да започнете успешен лов на богатство, со вградени и јасни податоци околу целната точка, што ви овозможува да ја одредите длабочината на откриената цел со голема точност.
 • Меѓусебната поврзаност на резултатите преку интерактивни индикатори ви овозможува да ја лоцирате целта до 100% точност и да ја знаете големината или проценетата маса на откриената цел, што ви дава јасен извештај пред процесот на ископување.
 • Овој уред е врз основа на систем за детекција на јони за лоцирање на злато и подземни погреб богатства и до 20 метри, а 200 метри длабоко, можете да го користите овој уред во автомобилот, бидејќи има голем капацитет и брз одговор за лоцирање и признавање цел локации со способност за складирање резултати за пронаоѓање.

Карактеристики

 • IOTA има многу функции за лоцирање цели на долги растојанија преку јонскиот систем со долг дострел.
 • Модерниот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите вашите истражувања, е лесен за откривање, лесен и лесен за употреба.
 • Овој уред е целосно произведен и дизајниран и сите негови делови и компоненти во фабриката на Ајакс за техники за откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, доверливост и квалитет кој е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава од околината.
 • Шарениот екран за прикажување резултати и поставки со големина од 5 инчи, му овозможува на корисникот да ги контролира севкупните поставки на уредот и да ги прикажува резултатите од пребарувањето и функциите.
 • Идеални интерфејси и програми кои ви даваат прецизна контрола и лесно користење на уредот при пребарување.
 • Главната преграда за батерии во внатрешноста на рачката за носење на уредот може да се отвора и затвора, во која е лесно да се замени батеријата доколку е оштетена без да се отвори главниот дел од уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа работа на максимални нивоа на звук и нивоа на осветленост на екранот за пребарување.
 • Надворешни слушалки, кои ви овозможуваат да слушате јасни резултати од пребарувањето и предупредувања со практични и разновидни аудио резултати во MP3 и WAVES.
 • Излезот на полначот, кој овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезниот приклучок за системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без напор и време.
 • Контролните копчиња за интерконекција, механизмот против вибрации и влажноста работат со притискање на копче, што ви дава целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.
• По опсежни истражувања и студии спроведени во нашиот јонски систем, создадовме и развивме многу високо ниво на долг дострел (јонски систем), што овозможува брза идентификација и детекција на јони (електрични атоми) на благородни метали закопани под земја, како на пр. злато, сребро, бронза, бакар и платина.
• Овој систем работи преку специјални електронски системи за работа и обработка со напредни интерфејс за пребарување и конфигурација кој му овозможува на корисникот да го прилагоди системот и рамнотежата да се постигнат загарантирани резултати кои професионално ја одредуваат позицијата на целта.
• Приказот на резултатите ги прикажува интерактивните резултати кои го покажуваат нивото на јачината на сигналот и се значително засегнати секој пат кога ќе се приближи до целта, со системски индикатор за одредување на точна цел.
• Интерактивни звуци синхронизирани со сигналот и неговата моќност, каде што значајно засегнатите комуницираат според неговата намена и големина.
• Овој систем е опремен со паметна програма за одредување на нејзината длабочина цел врз основа на детекција на силата на рефлектирачките ефекти на јонските нивоа рута.
• Главниот фактор за детекција во овој систем е висока чувствителност, повеќекратна обработка опциите и модулот (Antenna со висока јачина), кој содржи интегрирана електроника Кола со високи спецификации, многу карактеристики и функции во преносот и приемот на сигналот и преносот на матичната плоча во уредот за обработка на сигналот и прикажување на резултати на екранот и оваа единица е заштитена со најновите начини за справување со сите услови и својства на почвата.
Максимална длабочина 20 метри, длабочината на целта може
утврдени со програмата за идентификација
длабочина.
Одлично
растојание
Може да открие до 200 метри.
Цели Категории за јонизација на благородни метали: злато, сребро, бронза, платина и бакар.
Откривање
фреквенција
85 MHz.
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрирачки ефекти.
Дигитални индикатори Да, интерактивни индикатори.
Биланс
уред
Рачно, за да се добие гарантирано
Резултати.

 

Додатоци на Јота

 

 

 

Како да се користи Ајакс Јота?