Златна маска Deep Hunter Mobile

Златна маска Deep Hunter Mobile

Нормална цена
€1.300,00
Цена со попуст
€1.300,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Golden Mask Deep Hunter Mobile е првиот индукциски пулсен детектор со златна маска. Електрониката е базирана на оние на Pro 5, но се произведува со најнова SMD технологија и поради тоа електронската табла е речиси половина од големината на Pro5, а тежината е исто така намалена. Функциите и контролите се речиси исти како кај Pro 5. Мобилниот има целосно автоматско балансирање на исклучување на земјата (AGEB) и ова го прави детекторот многу лесен за користење, дури и почетниците почетници можат да го користат со голем успех. Исто како и Pro5, Deep Hunter Mobile има функција за ѓубре, така што корисникот
да може да избере на што реагира детекторот - само големи цели или сите цели. Со оваа карактеристика би можеле да се отстранат малите цели на остатоци и детекторот реагира само на големи цели - многу корисен во поранешните населби или други места со многу старо железо како клинци. Мобилниот ги користи истите намотки како Pro 5 и Pro 3SE! Може да се користи дури и калем за рамка, но ова не е она за што е дизајниран овој детектор. Мобилниот се користи за богатства, богатства, наследства, па дури и монети. Ако планирате да го користите детекторот за монети, земете го со најмалата намотка. Достапни се многу мали намотки како што се 20 и 20x30 cm како помошни намотки кои може да се користат за мали мети на веру, па дури и златни грутки.
Дали сакате да одите подлабоко? Преземете го Gmd ловец на бас го поставува водичот за максимална длабочина.
 

Вклучено во овој комплет:

Златен мобилен маски Hunter детектор за метал, претходно инсталиран 10 x NiMH батерии на полнење. Посебен паметен полнач за маски во потрага по златен калем