Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледувачот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледувачот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледувачот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE

Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE

Нормална цена
€1.800,00
Цена со попуст
€1.800,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE е специјален модел од линијата Deep Hunter, дизајниран да има максимална можна длабочина на откривање. Базиран на моделот Pro3, но редизајнирана електроника и дополнителна рачна рамнотежа на земјата со копче за повеќе брзини за прецизна рамнотежа и максимална длабочина. Детекторот има прекинувач за да го промените во целосно автоматско рамнотежа на земјата - за лесно користење. Функцијата TRASH REJECT за избирање на што реагира детекторот - само големи цели или сите цели работат само во режим на автоматско рамнотежа на земјата. Со оваа функција се елиминираат помалите цели и камерата открива само големи метални предмети. Функцијата за фрлање ѓубре е многу корисна на локации кои се погодени од метали, каде што копачот на злато сака да бара само големи цели.
Deep Hunter Pro 3 е дизајниран да открие длабоко закопани големи и средни метални предмети - со дијаметар од 5 cm или повеќе. Може да открие и помали цели, особено со помали намотки. Како и сите други модели на Deep Hunter, Deep Hunter Pro3 SE е доверлива деловна камера со карактеристична функција. Типот на металните предмети се идентификува со две LED светла - црвено за обоени метали и зелено за железо. Разликата не е толку добра како кај VLF детекторите, ова е ограничувањето на PI технологијата.
Предупредување! Pro3 SE и Pro3 користат ново развиени калеми кои не се компатибилни со претходните модели - Pro и Pro2!

Deep Hunter Pro 3 SE има специјален систем PLNR (Намалување на шумот во напојната линија) за удобно пребарување во близина на далноводи од 50 Hz. Можете да нарачате посебен модел, оптимизиран за пребарување во близина на далноводи од 60 Hz - оваа фреквенција е достапна во САД и некои други земји во Северна и Јужна Америка, Саудиска Арабија итн.
За увоз во САД, сите детектори за метал Deep Hunter се сертифицирани според правилата на FCC, сертификатот може да се види овде: Еве.
Ако сакате да знаете колку оваа машина е чувствителна на мали и средни цели, погледнете ја оваа табела: Тест за длабочина на воздух на Deep Hunter Pro3 SE Сакате да одите подлабоко? Преземете го волшебникот за поставување на GMD Deep Hunter за максимална длабочина.
 

Вклучено во овој комплет:

Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE детектор за метал - телескопски столб - претходно инсталирана NiMH батерија на полнење - специјален паметен полнач - кожна футрола со лента за на рамо за електронската кутија, до 3 намотки за пребарување.

125x125 cm Рамка за намотка

Круг калем од 42 см