АЛФА

АЛФА

Нормална цена
€5.700,00
Цена со попуст
€5.700,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

 

 

Ајакс Алфа

Сите го чекаа овој уред, а знаеме дека многу баравте и не можете да најдете уред за да ги постигнете вашите цели, но сега вашата желба се исполни со АЛФА и се што треба да направите е да продолжите да читате ...

Уредот ALPHA со технологија за далечинско набљудување и два системи со долг дострел за истражување и откривање на злато, богатства и други метали.

Првиот уред во светот со далечинско набљудување на два системи со долг дострел, вредеше и го освои по многу експерименти на најпознатите ловци на богатство меѓу САД, Азија и Европа, каде што ја докажа својата способност со точни резултати во откривање на долги цели далечина да достигне 2.850 метри, а висок длабочините достигне 50 метри под земја, и со новите системи за откривање и работа интелигентни системи достапни за прв пат во светот во Алфа.

Забелешка: Сите производи на AJAX доаѓаат со двегодишна гаранција.


Опис

• Овој уред има два вградени системи за далечинско набљудување со долг дострел, кои ви овозможуваат да идентификувате злато, богатства и метали.
Алфа е првиот детектор со долг дострел во светот. Тој бил награден со титула откако му беше извршена потребната експерименти преку најпознатите богатство ловците во Америка, Европа, Азија и Африка и ја докажаа неговата ефективност во поставување на цели од долги растојанија до до 2250 метри и до 50 метри, како подземна длабочина. И се состои од најсовремени, интелигентни и функционални системи за откривање, достапни за прв пат на меѓународно ниво само на AJAX Alpha.
• АЛФА е опремена со најсовремени и најнапредни системи кои се специјализирани за откривање и откривање злато, лов на богатство и метали од долги растојанија. Овој уред содржи високи функции кои му овозможуваат на корисникот да го заврши истражувањето на неговите цели, во најмало време и најверојатен напор.
• Овој уред му обезбедува на корисникот целосно пребарување на интерфејсот, што ја прикажува точната патека на целта и паметните системи за рамнотежа за транспорт на уредот, како и вашата дестинација, па затоа е најдобриот уред без конкурент.
• Овој уред има два системи за откривање:
1. Систем за откривање на долг дострел (Прирачник)
2. Систем за откривање на долг дострел (автоматски)

Карактеристики

 • Овој уред има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и координатите на страницата за пребарување и дестинационата патека на екранот за пребарување и можете детално да ја идентификувате вашата дестинација на уредот и опремен со два вградени пребарувачи со долг дострел, рачно и автоматски.
 • Модерниот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите вашите истражувања, е лесен за откривање, лесен и лесен за употреба.
 • Овој уред е произведен и дизајниран целосно од сите делови и компоненти во фабриката на Ајакс за техники за откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, доверливост и квалитет кој е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава од околината.
 • Шарениот екран за прикажување резултати и поставки со големина од 5 инчи, му овозможува на корисникот да ги контролира севкупните поставки на уредот и да ги прикажува резултатите од пребарувањето и функциите.
 • Идеални интерфејси и програми кои ви даваат прецизна контрола и лесно користење на уредот при пребарување.
 • Главната преграда за батерии во внатрешноста на рачката за носење на уредот може да се отвора и затвора, во која е лесно да се замени батеријата доколку е оштетена без да се отвори главниот дел од уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа работа на максимални нивоа на звук и нивоа на осветленост на екранот за пребарување.
 • Надворешни слушалки, кои ви овозможуваат да слушате јасни резултати од пребарувањето и предупредувања со практични и разновидни аудио резултати во MP3 и WAVES.
 • Излезот на полначот, кој овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезниот приклучок за системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без напор и време.
 • Контролните копчиња за интерконекција, механизмот против вибрации и влажноста работат со притискање на копче, што ви дава целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.
• Овој систем може да открие злато, богатства, археологија и минерали под земја.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и неговите координати
страницата за пребарување и насоката на целната патека точно на екранот за пребарување и знае
детализирајте ја вашата дестинација.
• Системот е развиен во повеќе фази за да се постигне најдобар резултат со лоцирање и
следејќи цели на долги растојанија со висока точност, овој уред го транспортира истражувачот до
целна точка со целосно одлучувачко темпо до 100%
Овој систем не е како сите други системи за детекција со долг дострел на пазарот, тој е еден
модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање на висока чувствителност и сензори кои
се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Има единица за пренос со висока фреквенција (антена со висок прием) која овозможува прецизно испраќање
бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима
сигнали преку двојни антени за примање стимулации (бинарно возбудување), за да се најде целната позиција и да се прикаже во
екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот со резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметниот систем за рамнотежа на рацете за правилно
префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до
правилен начин на транспортирање на уредот при пребарување на долг дострел.
• Именуван од рачниот систем поради внесување на рачно пребарување на податоци според
потребите на корисниците.
• Explorer може да го одреди типот на дестинација од листата на цели достапни во неговите менија
систем и контролен систем, со достапни други поставки за контрола на својствата на пребарувањето, како на пр
длабочина на пребарување и долги растојанија, а тоа се должи и на потребата на истражувачот.
Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, со
стандардна контрола на длабинските опции: 1
m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
20 m, 22 m, 22 m, 27 m, 30 m, 32 m, 35 m, 37 m,
40 m, 45 m, 50 m.
Одлично
растојание
Може да открие до 2250 m, со контролата
Напредок во опциите за долги растојанија: 100
μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450
m, 500 m, 550 m.600 m, 700 m, 800 m, 900 m,
1000 m, 1250 m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
Цели Изборен каталог: злато, златни грутки,
сребро, бакар, бронза, железо, калај,
олово, алуминиум, метеорит, дијамант,
смарагд, шуплина.
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
верификација на двобранова фреквенција и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрациони ефекти за време на
добиваат каква било целна индикација.
Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
маршрутата на дестинацијата и нејзината ориентација
уред, паметен систем за рамнотежа на рацете,
прозорецот на формуларот и неговата фреквенција
резултат.
Биланс
Земјата
Автоматски
• Тоа е прв пат во светот во големи детектори за метал, е дека уредот има автоматски
цел систем за откривање и автоматски ќе го прикаже името на целта на екранот, исто така ќе го одреди
растојанието на целта од рачката на уредот, исто така, му овозможува на корисникот да ја одреди позицијата на целта
и знајте ја длабочината каде резултатот автоматски се прикажува на екранот.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува неговите резултати и координати
прецизно пребарувајте ја локацијата и маршрутата на дестинацијата на екранот и детално ги прикажува
вашата насока на уредот.
• Системот е развиен во повеќе фази за лоцирање на целните локации на долги растојанија и
со висока точност и го доставува истражувачот до целната точка со целосно одлучувачка стапка до 100%.
Овој систем не е како сите други системи за детекција со долг дострел на пазарот, тој е еден
модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање на висока чувствителност и сензори кои
се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Има единица за пренос со висока фреквенција (антена со висок прием) која овозможува прецизно испраќање
бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима
сигнали преку двојни антени за примање стимулации (бинарно возбудување), за да се најде целната позиција и да се прикаже во
екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот со резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметниот систем за рамнотежа на рацете за правилно
префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до
правилен начин на транспортирање на уредот при пребарување на долг дострел.
Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, до
откријте ја длабочината на целите и добијте ја
присутни автоматски во системот.
Одлично
растојание
Може да открие до 2850 m, и одредува
целното растојание автоматски на екранот.
Цели Автоматско откривање цел во областа
пребарување, каде што може да открие: злато,
златни грутки, сребро, бакар, бронза, железо,
калај, олово, алуминиум, метеорит,
дијамант, смарагд, шуплина.
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
верификација на двобранова фреквенција и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрациони ефекти за време на
добиваат каква било целна индикација
Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
маршрутата на дестинацијата и нејзината ориентација
уред, паметен систем за рамнотежа на рацете,
прозорецот на формуларот и неговата фреквенција
резултат.
Биланс
Земјата
Автоматски

 

 

Алфа додатоци


Како да се користи Ајакс Алфа?