Klayzer Gr Pro

Klayzer Gr Pro

Нормална цена
€5.000,00
Цена со попуст
€5.000,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Дали барате единствена загарантирана технологија за откривање злато, сурово злато, метали и богатства? Ако ги барате највредните богатства во јадрото на земјата, тогаш оваа технологија е за вас. Добијте го ова парче денес од технологијата Klayzer.
Нашиот уред е единствен во својот вид и користи пет различни системи за да пронајде злато, метали и различни богатства од земјата. Уредот работи на сите видови почва дури и преку базалт и метални карпи.
Уредот ги користи најефикасните системи кои користат технологии на бранови со висока фреквенција кои можат да навлезат до длабочина од 20 метри и технологија за откривање напред до 2 километри.
Уредот е опремен со лесен за користење екран во боја со 2D екран и тони други функции.
Длабочина
VLF 3м
LRL 20 м

Системи за пребарување
VLF / LRL

Користете
Лесен за користење

 

Батерија
7 часа работа
Калибрација
Автоматски
Јазици
6 Јазици

Klayzer Gr Pro користи 5 системи
откривање:

Систем за скенирање поле за едно лице.
Систем за скенирање на поле со двоен атом.
Детално пребарување и скенирање на простори и метални системи.
Систем за скенирање на површината.
Систем за скенер за преносни компјутери.

  Систем за скенирање поле за едно лице.


  Овој систем е одличен систем за прецизно лоцирање на цели и нивно лоцирање од далечина. Може и да скенира
  широки области за кратко време, притоа намалувајќи ја областа за пребарување. Исто така, има карактеристика за јонско одвојување на металите.
  Овој систем користи најсовремени технологии и бранови со висока фреквенција
  што може да помине низ почвени слоеви до 20 метри
  длабочина и технологија за откривање напред до 2 km.

   

  Овој систем може
  користи само едно лице
  користејќи го покажувачот
  ракување со пребарување. Бронзените
  антените се поврзани од напред,

  потоа држете ја рачката така
  со десната како и со левата
  рака. Секоја рачка е поврзана со
  заврши со кабел во
  матична плоча. Овој систем
  е многу поефективен од
  други системи за скенирање во
  категорија и користени
  при широко пребарување
  области.

  Уредот ги има следните програми за откривање:

  Злато 5,2 Khz.
  Сребрена 8,7 Khz.
  Бронза 11 Khz.
  Бакар 11,9 Khz.
  Железо 19 Khz.
  Места 700 Hz.

  Типичниот таен простор:

  Рачките на Klayzer Gr Pro имаат простор каде што можете да ставите мал дел од него
  метал што го барате во него. Ова многу ја поддржува фреквенцијата на откривање.
  Оваа функција не е стандардно овозможена и е препуштена на корисничките параметри. Уредот веќе нуди голема прецизност при користењето
  мешавина помеѓу фреквенции и рачки за пребарување.

  Систем за скенирање на поле со двоен атом.

  Оваа функција ви овозможува лесно да го користите уредот во тешки временски услови и сурови средини како што се планини. Благодарение на способноста на двоен противник, корисникот може да работи со најмал можен број на грешки поради ветровите или недостатокот на корисничко искуство.

  Овој систем е дизајниран да го користат двајца спротивставени корисници истовремено користејќи сет од бакарни рачки со две шипки за секое лице на неговиот крај. Еден од корисниците ги држи рачките со порти на својот крај за да го поврзе со матичната плоча на уредот.
  Другите две рачки немаат приклучоци и ги држи другиот корисник спроти и краевите на шипките се поврзани


  Длабоко пребарување и скенирање на празни места и метал
  системи.


  Овој систем е исклучително лесен за употреба со точни резултати и
  ефикасност во пронаоѓањето злато, сурово злато, метали и
  стари монети на длабочина од 3 метри под земја.
  Овој систем може да препознае благородни метали од евтини и нивни
  простори со голема прецизност во положбата и длабочината.

  КАКО РАБОТИ;


  По поставувањето на рачната калибрација на заземјувањето, операцијата
  Пребарувањето започнува со подигање на фиоката за пребарување 2 cm над земјата
  и поместувајќи го малку надесно и лево паралелно со површината
  земјиште.

   

  Кога уредот ќе најде сигнал за метал или простор, уредот го прикажува видот на пронајдениот метал или просторот. После тоа, корисникот може да ја открие длабочината на објектот во сантиметри. За да избегнете губење на мали и длабоки богатства, треба полека да ја поместувате фиоката за пребарување од десно кон лево и од лево кон десно преку областите за пребарување.


  Систем за скенирање на површината.


  Овој систем е идеален за пребарување метали, стари монети
  и злато кое е површно до земја и не подлабоко од еден метар. На
  Klayzer Gr Pro се калибрира на земја преку автоматски поставки. Со
  На овој начин, копачите на злато обезбедуваат пронаоѓање на злато со високи
  перформанси во сите тешки почви.

   

  Klayzer Max испорачува резултати директно на 2D екранот со можност за разлика помеѓу четири различни типови цели: злато, благородни метали, простор и железо. Дисковите за пребарување наведени за овој систем можат да работат под вода до еден метар длабочина. Ова ви овозможува лесно да најдете богатства на бреговите на реките и плажите. Ова ви овозможува лесно да го пренесете вашиот бизнис
  помеѓу вода и почва и работа со сите влажни средини без проблеми. Во овој систем, Klayzer Gr Pro ви овозможува да најдете одлични и совршени перформанси и да ја одредите длабочината во сантиметри.


  Систем за скенер за преносни компјутери.

   

  Во оваа карактеристика, Klayzer Gr Pro е пред сите свои конкуренти во својата категорија во однос на длабочината и лесното ракување со уредот. Користејќи го системот Pinpointer во уредот, корисникот може да ги открие сите метали со висока чувствителност. Дискот за пребарување наведен во овој систем може да работи под вода и да нурне повеќе од еден метар на бреговите на реките и плажите. Ова исто така ви овозможува лесно да се префрлате помеѓу вода и земја и да работите во сите влажни средини без страдање.


  Предности на Klayzer Gr Pro:

  Klayzer Gr Pro е целосно автоматски
  2D видео детектор што може да се користи
  различни пет системи за откривање што ви дава
  аудио и визуелни информации.
  Може да работи на различни почви и најтешки временски услови без да биде под влијание на сите видови прашина и загадувачи.
  Работи со најголема ефикасност и прецизност во метални и карпести почви со помош на систем за детекција на метал.
  Автоматска калибрација и прилагодување на земјата.
  Имате опција да пребарувате за различни метали што ги сакате во режимот на пребарување. На пример, ако сакате да барате само злато, можете да изберете само злато од менито.
  Klayzer Gr Pro може да прави разлика помеѓу злато, благородни метали, простори, диференцијација на железо и метал.
  Уредот може да работи на шест различни јазици (германски, англиски, француски, шпански, арапски)
  Во Klayzer Gr Pro можете да ја изберете функцијата

  простор и откријте тајни крипти и соби под земја.
  Уредот содржи 3 дискови за пребарување кои ви дозволуваат да работите на различни длабочини. Можете да користите два од овие дискови под вода.
  Мерење на длабочина: уредот може да мери длабочини до најблискиот сантиметар.
  Klayzer Gr Pro содржи LED осветлување на екранот, за да можете да работите во темни средини.
   Што има внатре
   Кутијата?