Златна маска телескопско вратило од јаглеродни влакна

Златна маска телескопско вратило од јаглеродни влакна

Нормална цена
€105,00
Цена со попуст
€105,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Телескопска осовина за детектори за метал, лесна и лесна за носење. Направено од 100% јаглеродни влакна, лесен и цврст. Многу компактен кога се урива. Може да се користи со PI детектори, XP Déus (нема сопственици на контролери!) Или само-генераторски машини. Контролната кутија на GM не може да се монтира на оваа оска надвор од фабриката на GM. Инсталирањето на контролната кутија на GM бара детекторот да се отвори и тоа да ја поништи гаранцијата. Можете да нарачате компатибилен детектор за златна маска со оваа оска наместо обичното S-стебло, само изберете го од паѓачкото мени.

Предупредување! Максималната тежина на серпентина поврзана со вратилото е 0,750 kg!
ПРЕДУПРЕДУВАЊА: Погрижете се да имате најмалку 5 cm (2") од еден дел на друг додека го продолжувате вратилото и ги затегнувате завртките за монтирање - ова ја осигурува цврстината и долготрајноста на вашата осовина!

Преземете го упатството за корисникот: TCS.pdf

 

Golden Mask Carbon fibre telescopic shaft