Просечно стебло за оската S

Просечно стебло за оската S

Нормална цена
€22,00
Цена со попуст
€22,00
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Просечно стебло за оската S

 

Средното стебло од јаглеродни влакна за стандардната S-оска што го користи Golden Mask.