Гумена мијалник за намотката за пребарување Златна маска

Гумена мијалник за намотката за пребарување Златна маска

Нормална цена
€3,50
Цена со попуст
€3,50
Нормална цена
Тоа беше распродадено
Единечната цена
по 

Гумена мијалник за намотката за пребарување Златна маска 

 

Гумени подлошки (дискови) што се користат при поврзување на намотката за пребарување на Златната маска со долната дршка на детекторите. Комплет од две парчиња.