Tero Vido Expander Gold
Tero Vido Expander Gold
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Tero Vido Expander Gold
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Tero Vido Expander Gold

Tero Vido Expander Gold

Çmimi normal
€5.100,00
Çmimi me zbritje
€5.100,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Endja në pyll, eksplorimi i tokave të panjohura, kërkimi i thesareve të fshehura dhe zbulimi i sekreteve të tokës - kush mund të thotë se ai kurrë nuk e ka pasur këtë fantazi, të jetë një gjuetar i vërtetë thesari dhe të zbulojë objekte të fshehura me ndihmën e pajisjeve teknike profesionale? Kjo fantazi fantastike na mbajti ne, një ekip inxhinierësh të rinj dhe ambiciozë, në duart e saj dhe nuk i humbëm kurrë gjurmët. Për ta bërë realitet këtë fantazi, na duhej të gjenim pajisjet e duhura. Të gjithë detektorët e disponueshëm në treg ishin ose të rëndë, të vështirë për t'u përdorur ose thjesht jo funksional. Teknikat e përdorura për të zbuluar, për shembull, objekte metalike në tokë kërkonin përvojë të gjerë, njohuri të specializuara dhe pajisje teknike të sofistikuara. E megjithatë ju zbuluat vetëm një pjesë të vogël të asaj që ishte vërtet atje poshtë. Në fund, vetëm një gërmim do të sjellë konfirmimin.
Shkarko
Manuali: gjermanisht | anglisht | Spanjisht
Të dhënat teknike: gjermanisht | anglisht | Spanjisht
Fusha e dorëzimit: gjermanisht | anglisht | Spanjisht
 
Por duhej të kishte një mënyrë për të marrë informacion të besueshëm për nëntokën pa pasur nevojë për gërmime. Kjo na çoi në idenë për të filluar zhvillimin e detektorëve tanë të nëntokës. Ne kemi zhvilluar një metodë kërkimi të lehtë për t'u përdorur dhe një paraqitje grafike inovative të të dhënave, duke përfshirë një madhësi 3D dhe përcaktimin e thellësisë. Deri më tani nuk ka qenë e mundur të merren imazhe të detajuara të nëntokës dhe rezultate të përsëritura. Ne e ndryshuam atë dhe krijuam një gjeneratë të re detektorësh nëntokësor 3D, të lehtë, të lehtë për t'u përdorur, të fortë dhe të vegjël, që funksionojnë vetëm me tableta dhe softuerin tonë të pronarit. Këta detektorë të rinj janë të përshtatshëm për të kërkuar objekte metalike, tunele dhe zgavra, tuba, kabllo dhe anomali të tjera të groposura thellë. Ata janë me interes të madh, jo vetëm për gjuetarët amatorë të thesarit, por edhe për arkeologët profesionistë, inxhinierët dhe këdo që ka nevojë të dijë se çfarë fshihet në tokë.
 
Detektorë
Sensorë me sensorë dixhitalë me 3 boshte
Bateri e integruar e rikarikueshme TypeLiFePo4
Parametrat e daljes 1100 mAh
Tensioni i brendshëm i funksionimit 3.6 V
Jetëgjatësia e baterisë 6 orë
Koha e karikimit 6h
Karikues 5V / 500mA
Tensioni i hyrjes 5V
Rryma e karikimit 500 mA
Klasa e mbrojtjes së IT - IP00 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e ruajtjes - 10 °
Temperatura e punës -10 ° C - 50 ° C
Lagështia relative 90% pa mjegull!
Moduli i radios për brezin e frekuencës së transferimit të të dhënave WLAN 2,4 GHz
Kanalet 11
Shpejtësia e transmetimit (ajër) 11 Mbps
Dalje e programueshme + 10dbm
Ndjeshmëria -91dBm
Mikrokontrolluesi i procesorit RISC 8 bit
Frekuenca maksimale e funksionimit 3,6 MHz
 
 
Shtrirja e traditës Tero Vido
Në tabelën e mëposhtme mund të shihni përmbajtjen e plotë të dorëzimit dhe të gjithë aksesorët opsionalë. Simbolet e përdorura kanë shënimin e mëposhtëm:
X = përfshirë
  - = opsionale në dispozicion, vetëm me një kosto shtesë

 

 

Tero Vido Expander / Expander Gold

 

Tero Vido Expander

Tero Vido Expander Gold

Softuer 3D me aplikacion global (IOS, Android, Windows)

X

X

Njësia e kontrollit të detektorit GPR (50 deri në 90 cm, e zgjerueshme)

X

X

Manual

X

X

Termometër infra të kuqe

X

X

kufje

X

X

Përshtatës udhëtimi dhe karikues

X

X

Kuti Peli (i papërshkueshëm nga uji)

X

X

Tableti 10 Zoll (IOS, Android, Windows)

Telefon celular (IOS, Android, Windows)

 

 
Kërkesat teknike për kompjuterin
Sistemi operativ
Windows 10, Android, IOS
Shkarkoni softuerin e diskut nga faqja e internetit e kompanisë
USB Nr.
Nr. Bluetooth
Shpejtësia e procesorit min 1 GHz
Memorie pune 1 GB RAM
250 MB hapësirë në disk
Karta grafike me openGL
Certifikatat
Pajtueshmëria me udhëzimet e CE
Çertifikuar nga FCC
WEEE - REG.-Nr.: DE 73865556
Certifikata e Origjinës ICC
Prodhuar ne Gjermani