Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido
Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido
Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido

Versioni Pro i Sistemit 3D Tero Vido

Çmimi normal
€11.300,00
Çmimi me zbritje
€11.300,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje matës 3D për zbulimin dhe zbulimin e saktë të parregullsive në tokë. Ai bazohet në teknologjinë matëse të zhvilluar së fundmi nga Tero Vido GmbH, Gjermani.
 
Pajisja është zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Gjermani. Ky detektor ju ndihmon të zbuloni dhe dalloni të gjitha llojet e metaleve. Softueri i përfshirë tregon nëse keni gjetur metale magnetike si hekuri ose çeliku, ose metale të çmuara jomagnetike si ari, argjendi ose bakri. Përveç kësaj, sistemi Tero Vido është më i përshtatshmi për zbulimin dhe gjetjen e zbrazëtirave nëntokësore, të tilla si magazina, varre, tunele ose dhoma të tjera.
 
Ajo që e bën shumë të veçantë sistemin Tero Vido, përveç zbulimit të saktë, është depërtimi i thellë i tokës.
Në varësi të madhësisë së objektit, mund të arrihen thellësi të konsiderueshme deri në 18 metra. Ndërfaqja e përdoruesit shumëgjuhëshe e softuerit të pronarit është aktualisht në dispozicion në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, rusisht, arabisht, turqisht, spanjisht, greqisht, rumanisht dhe bullgarisht. Së shpejti do të jetë i disponueshëm në më shumë gjuhë. Përditësimet automatike dhe të lira të softuerit përmbajnë, përveç përmirësimeve të softuerit, edhe gjuhë të reja.
 
Shkarko manualin e përdoruesit: gjermanisht | anglisht
 
Sistemi Tero Vido 3D është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe mund të përdoret nga kushdo pas një periudhe të shkurtër trajnimi. Ai përbëhet nga një skaner tokësor i padallueshëm dhe i lehtë dhe një laptop.
Asnjë kabllo ose bateri e rëndë nuk ndërhyn në punën me makinën.
Përdoruesi skanon tokën me sensorin dhe rezultatet e skanimit shfaqen në kohë reale në ekranin e kompjuterit. Menjëherë pas përfundimit të procesit të matjes, rezultatet mund të analizohen në softuer.
Të dhënat do të ruhen në kompjuter dhe mund të rikuperohen kur të jetë e nevojshme. Kapaciteti i ruajtjes si dhe madhësia e fushës matëse është pothuajse e pakufizuar.
Grafika me rezolucion të lartë, një nga rezolucionet më të mira dhe më të detajuara në treg, së bashku me opsionet e shumta të rregullimit në softuer e bëjnë të lehtë zbulimin e shpejtë të metalit ose boshllëqeve dhe përcaktimin e thellësisë dhe madhësisë së tij.
Sistemi ofron rezultate të përsëritura dhe një test skanimi do të konfirmojë rezultatin e matjes.
Ju gjithashtu mund të përdorni sistemin Tero Vido 3D për të dalluar metalet dhe për të parë nëse gjetja juaj është bërë nga metale ferromagnetike ose metale magnetike me ngjyra. Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje për të gjitha përdorimet dhe mund të përdoret në çdo gjendje të tokës qoftë ajo me rërë, shkëmbore apo argjilore.
Parregullsitë e vogla metalike në tokat me përmbajtje të lartë mineralesh mund të filtrohen me softuer.
 
Të dhënat teknike
 Tableti me softuerin Tero Vido 3D të parainstaluar
 Sensori 1 ................................. Vertikal, 85 cm.
 Sensori 2 ........................... Horizontal, 50 cm.
 Sensori 3 ........................... Horizontal, 100 cm.
Shiriti i transmisionit për sensor horizontal
Θερμοκρα Aparat për matjen e temperaturës për vakum
 USB-Dongle për shkëmbimin e të dhënave ndërmjet sensorit dhe kompjuterit
Manual dhe udhëzues për fillimin e shpejtë
Këllëf mbajtëse fleksibël me mbrojtje të ndjeshme të ekranit me prekje.
 Këllëf mbajtëse solide për sensorë dhe tabletë, këllëf mbajtëse Peli i papërshkueshëm nga uji
 Kufje (Bluetooth / WiFi)
 

 
Detektorë   

o Sensorët ..................................... Sensorët dixhitalë me 3 boshte

Bateri e ringarkueshme e integruar

 Lloji ..................................... Bateri LiPo e ringarkueshme
Δοση Dalja ..................................... parametrat 800 mAh 4.2V
................. të brendshme ................................ ...... tension operativ 3.0V
 Bateria ................................. koha e funksionimit 15h
Karikimi ................................... 1 orë me përshtatësin kryesor, 4 orë me karikuesin makinë

Ngarkues    

Tensioni i hyrjes ..................................... 240/110 V ose 12 V (karikuesi i makinës)
Ρτι Rryma e karikimit ................................. 5 V / 500 mA max.

Matja dhe pesha e detektorëve
Përcaktimi
 Gjatësia
 Diametri
Ά Pesha
Sensori horizontal 100
 100 cm.
 5 cm.
 1.2 kg
Sensori horizontal 50
 50 cm.
 5 cm.
 0,5 kg
Sensori vertikal
 85 cm.
 5 cm.
 0.8 kg.
Klasa e mbrojtjes IP IP ................................. IP 54 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e ruajtjes ..................... -20 ° deri + 60 ° C
Temperatura e funksionimit ............... -10 ° deri + 50 ° C

 Lagështia relative ................................. 5-95%, (pa mjegull)
 Njoftimet ................................... LED me ngjyra
USB radio për transferimin e të dhënave

Τήτων Brezi i frekuencës ................................. Brezi ISM 2,4 GHz
Kanalet Ια ................................. 126 kanale RF
Pas shpejtësisë së transmetimit (ajrit) ................................... 2mbps
Dalja e programueshme ................................. 0. -6, -12 ose -18 dBm
 Ndjeshmëria ........................... -82 dBm Ndjeshmëria në 2 Mbps

Përpunues
         
O    
 Mikrokontrolluesi ................................. Mikrokontrolluesi 8-bit i bazuar në RISC
Λειτουργίας Frekuenca maksimale e funksionimit ................................. 16 MHz
 1KB SRAM, 512K EEPROM
10 Konvertuesi A/D 10-bit

Transferimi i të dhënave (Bluetooth)
         
O    
Συ Gama e frekuencës ................................. 2,5 - 2,4835 GHz
 Çmimi maksimal i transferimit ................................. 1 Mbps
Δέ Ndjeshmëria e marrësit ........................ -85 dBm
 Gama maksimale në fshat .............................. Përafërsisht 10 m

Kërkesat teknike për kompjuterin

         
o Sistemi operativ ..................................... Windows 8.1. ose më të reja
o Disk drive ................................... CD-ROM drive. në mënyrë alternative: shkarkoni softuer nga faqja e internetit e kompanisë
o USB ................................. USB 2.0 ose më i lartë
o Bluetooth ................................. Për kufje
o Shpejtësia e procesorit ................................... 1 GHz
o Memorie e punës ................................. 1 GB RAM
o Kapaciteti i diskut ................................. Hard disku 250 MB
o Karta grafike ................................. E përputhshme me DirectX9

 

Certifikatat & amp; Garancia
Certifikatat teknike dhe garancia 2-vjeçare ofrohen për të gjithë fshirëset tokësore Tero Vido 3D System. Përpara se mallrat të largohen nga kompania jonë, ato kontrollohen tërësisht nga inxhinierët tanë. Kjo, si dhe testimi intensiv në terren dhe përmirësimet e vazhdueshme sigurojnë që ne të ofrojmë cilësi të vazhdueshme të lartë dhe gjithmonë një nga profesionistët e disponueshëm në treg.
Ne ofrojmë pa taksa për individët dhe klientët e biznesit në vendet jashtë BE-së. Kërkoni opsione dhe oferta! Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni detektorin më të mirë për nevojat tuaja!