Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido
Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido
Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido

Versioni bazë i sistemit 3D Tero Vido

Çmimi normal
€7.850,00
Çmimi me zbritje
€7.850,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje matës 3D për
zbulimin dhe zbulimin e saktë të parregullsive në tokë. Bazuar në
teknologji matëse e zhvilluar rishtazi nga Tero Vido GmbH
Gjermania.
 

Pajisja është zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Gjermani. ai
detektor ju ndihmon të zbuloni dhe ndani të gjitha llojet e metaleve. Softueri i përfshirë tregon nëse keni gjetur metale magnetike si
hekur ose çelik, ose metale të çmuara jomagnetike si ari, argjendi ose bakri.
Përveç kësaj, sistemi Tero Vido është më i përshtatshmi për zbulimin dhe gjetjen e zbrazëtirave nëntokësore, të tilla si magazina, varre, tunele ose dhoma të tjera.
 
Çfarë e bën kaq të veçantë sistemin Tero Vido, përveç atij të shtrenjtë
lokalizimi, është depërtimi i thellë i tokës. Në varësi të madhësisë së tij
mund të arrihen thellësi të konsiderueshme deri në 18 metra. THE
Ndërfaqja e përdoruesit e softuerit të pronarit shumëgjuhësh është aktualisht
në dispozicion në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, rusisht, arabisht, turqisht, spanjisht,
greke, rumune dhe bullgare. Së shpejti do të jetë në dispozicion në më shumë
gjuhët. Përditësimet automatike dhe të lira të softuerit përmbajnë, përveç
përmirësime të softuerit si dhe gjuhë të tjera të reja.
 
Shkarko manualin e përdoruesit: gjermanisht | anglisht
 
Sistemi Tero Vido 3D është jashtëzakonisht i thjeshtë për t'u ndërtuar dhe mund
të përdoret nga kushdo pas një periudhe të shkurtër trajnimi.
Ai përbëhet nga një skaner tokësor i padallueshëm dhe i lehtë dhe një portativ
kompjuter (tabletë). Asnjë kabllo ose bateri e rëndë nuk ndërhyn në punën me makinën.
Përdoruesi skanon tokën me sensorin dhe rezultatet e skanimit shfaqen në kohë reale në ekranin e kompjuterit. Menjëherë pas përfundimit të procesit të matjes, rezultatet mund të analizohen në softuer. Të dhënat do të ruhen në kompjuter dhe mund të rikuperohen kur të jetë e nevojshme. Kapaciteti i ruajtjes si dhe madhësia e fushës matëse është pothuajse e pakufizuar.
Grafika me rezolucion të lartë, një nga rezolucionet më të mira dhe më të detajuara
në treg, së bashku me opsionet e shumta të konfigurimit në softuer e bëjnë të lehtë
zbulimi i shpejtë i metalit ose vakumit dhe përcaktimi i thellësisë dhe
madhësia e. Sistemi ofron rezultate të përsëritura dhe një
skanimi i skanimit do të konfirmojë rezultatin e matjes. Ju gjithashtu mund të
përdorni sistemin Tero Vido 3D për diskriminimin e metaleve dhe shikoni nëse
gjetja juaj është bërë nga metale ferromagnetike ose metale magnetike me ngjyra. Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje për të gjitha përdorimet dhe mund të përdoret në çdo gjendje të tokës qoftë ajo me rërë, shkëmbore apo argjilore. Parregullsitë e vogla metalike në tokat me përmbajtje të lartë mineralesh mund të filtrohen me softuer.
 
Të dhënat teknike
 Tableti me softuerin Tero Vido 3D të parainstaluar
 Sensori ................................. Vertikal, 85 cm.
 Sensori 2 ........................... Horizontal, 50 cm.
Shiriti i transmisionit për sensor horizontal
 USB-Dongle për shkëmbimin e të dhënave ndërmjet sensorit dhe
kompjuter
Φό Kabllo karikimi dhe përshtatës për USB ........................ rrymë direkte 12 V dhe 220 V AC
Manual dhe udhëzues për fillimin e shpejtë
Këllëf mbajtëse fleksibël me mbrojtje të ndjeshme të ekranit me prekje.
 Këllëf mbajtëse solide për sensorë dhe tabletë, këllëf mbajtëse Peli i papërshkueshëm nga uji
 Kufje (Bluetooth / WiFi)
 
 
Detektorë   

o Sensorët ..................................... Sensorët dixhitalë me 3 boshte

Bateri e ringarkueshme e integruar

 Lloji ..................................... Bateri LiPo e ringarkueshme
Δοση Dalja ..................................... parametrat 800 mAh 4.2V
................. të brendshme ................................ ...... tension operativ 3.0V
 Bateria ................................. koha e funksionimit 15h
Ση Karikimi ................................... 1 orë me bazën
adapter 4 ore me karikues makine

Ngarkues    

Tensioni i hyrjes ..................................... 240/110 V ose 12 V (karikuesi i makinës)
Ρτι Rryma e karikimit ................................. 5 V / 500 mA max.

Matja dhe pesha e detektorëve
Përcaktimi
 Gjatësia
 Diametri
Ά Pesha
Sensori horizontal 100
 100 cm.
 5 cm.
 1.2 kg
Sensori horizontal 50
 50 cm.
 5 cm.
 0,5 kg
Sensori vertikal
 85 cm.
 5 cm.
 0.8 kg.
Klasa e mbrojtjes IP IP ................................. IP 54 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e ruajtjes ..................... -20 ° deri + 60 ° C
Temperatura e funksionimit ............... -10 ° deri + 50 ° C
 Lagështia relative ................................. 5-95%, (pa mjegull)
 Njoftimet ................................... LED me ngjyra
USB radio për transferimin e të dhënave

Τήτων Brezi i frekuencës ................................. Brezi ISM 2,4 GHz
Kanalet Ια ................................. 126 kanale RF
Pas shpejtësisë së transmetimit (ajrit) ................................... 2mbps
Dalja e programueshme ................................. 0. -6, -12 ose -18 dBm
 Ndjeshmëria ........................... -82 dBm Ndjeshmëria në 2 Mbps

Përpunues

         
O    
 Mikrokontrollues .................................... Mikrokontrollues 8-bit me
bazuar në RISC
Λειτουργίας Frekuenca maksimale e funksionimit ................................. 16 MHz
 1KB SRAM, 512K EEPROM
10 Konvertuesi A/D 10-bit
Transferimi i të dhënave (Bluetooth)

         
O    
Συ Gama e frekuencës ................................. 2,5 - 2,4835 GHz
 Çmimi maksimal i transferimit ................................. 1 Mbps
Δέ Ndjeshmëria e marrësit ........................ -85 dBm
 Gama maksimale në fshat .............................. Përafërsisht 10m

Kërkesat teknike për kompjuterin

         
o Sistemi operativ ..................................... Windows 8.1. ose
më të reja
o Disk drive ................................... CD-ROM drive.
në mënyrë alternative: shkarkoni softuer nga faqja e internetit e kompanisë
o USB ................................. USB 2.0 ose më i lartë
o Bluetooth ................................. Për kufje
o Shpejtësia e procesorit ................................... 1 GHz
o Memorie e punës ................................. 1 GB RAM
o Kapaciteti i diskut ................................. Hard disku 250 MB
o Karta grafike ................................. E përputhshme me DirectX9

 
Certifikatat & amp; Garancia
Për të gjitha pajisjet jepen certifikata teknike dhe garanci 2 vjeçare
Sistemi 3D Tero Vido. Para daljes së mallit
nga kompania jonë, e inspektuar tërësisht nga inxhinierët tanë. Edhe kjo
dhe testimi intensiv në terren dhe përmirësimet e vazhdueshme sigurojnë që ne ofrojmë

vazhdimisht me cilësi të lartë dhe gjithmonë një nga profesionistët që është
të disponueshme në treg.
Ne ofrojmë pa taksa për individët dhe klientët e biznesit në vendet jashtë BE-së. Kërkoni opsione dhe oferta! Ne do t'ju ndihmojmë ta gjeni atë
detektori më i mirë për nevojat tuaja!