PRIMERO

PRIMERO

Çmimi normal
€12.000,00
Çmimi me zbritje
€12.000,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

 

Ajax Primero

Primero ka 9 sisteme të avancuara për zbulimin dhe eksplorimin e metaleve, arit, thesareve dhe zgavrave të groposura, si dhe funksione të shumta.
Fantashkencë tregon teknologjinë e së ardhmes që mund të zbatohet në mënyrë efektive, duke përfshirë ato që mund të aplikohen vetëm në skenat fantastiko-shkencore, por me ekipin krijues të teknologjisë së detektorëve të AJAX që ju sjell një hap cilësor dhe unik përpara për herë të parë në botë në realitetin modern shkencor që gjendet në sistemet më të fundit dhe më të sakta shkencore për zbulimin dhe eksplorimin e arit, mineraleve dhe thesareve nëntokësore.

Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.
Përshkrim


• AJAX prezanton sistemet më të fuqishme dhe më të sakta të zbulimit me sisteme të avancuara dhe softuer të paparë, të gjitha këto dhe më shumë në Primero, detektori më i mirë në botë
revolutionizing gjithçka që ju duhet në udhëtimin e kërkimit dhe të eksploruar sistemeve të avancuara të zbulimit me saktësi, efikasitet dhe metodat e reja kërkimore për herë të parë, dhe me AJAX vetëm për teknologji detektor, Primero ka një dizajn unik dhe modern që ju lejon të punojnë në të gjitha zbulimin dhe sistemet e eksplorimit, ai përmban gjithashtu programe operative dhe cilësime të nivelit të lartë që ju lejojnë të kontrolloni planet e përgjithshme të udhëtimeve tuaja eksploruese derisa të arrini qëllimin tuaj.
• Ajax Primero përmban 9 sisteme të ndryshme të specializuara në zbulimin e arit, mineraleve dhe objektivave të groposura me performancë të lartë teknologjike dhe ide të reja, këto sisteme ju japin rezultatet e sakta që janë të integruara rreth objektivit me detaje më specifike.

Karakteristikat

 • Funksione të shumta në një pajisje, duke i lejuar përdoruesit të përdorë 9 sisteme të avancuara me performancë të saktë pa gabime për zbulimin e arit, thesareve dhe metaleve nën tokë.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t'u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar tërësisht nga të gjitha pjesët dhe komponentët në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësohet bateria nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjetike që mund të lidhet me pajisjen kur bateria kryesore të mbarojë, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.


   

  Sistemet

   

  • Ky sistem mund të zbulojë arin, thesaret, arkeologjinë dhe mineralet nën tokë.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij faqja e kërkimit dhe drejtimi i shtegut të synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di detajoni destinacionin tuaj.
  • Sistemi është zhvilluar në disa faza për të arritur rezultatin më të mirë duke lokalizuar dhe duke gjurmuar objektivat në distanca të gjata me saktësi të lartë, kjo pajisje e transporton eksploruesin në Pika e synuar me një ritëm plotësisht vendimtar deri në 100%
  Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë që janë të mbështetura nga sistemet e transmetimit të dyfishtë dhe të marrjes.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me marrje të lartë) e cila lejon dërgimin e saktë valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave të marrjes së stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të duarve për të duhur
  transferoni pajisjen, ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin mënyra e saktë e transportit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
  • Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht sipas nevojat e përdoruesit.
  • Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e objektivave të disponueshme në menutë e tij sistemi dhe sistemi i kontrollit, me cilësime të tjera të disponueshme për të kontrolluar veçoritë e kërkimit, si p.sh thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është edhe për shkak të nevojës së eksploruesit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, me
  kontrolli i paracaktuar në opsionet e thelluara: 1
  m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
  20 m, 22 m, 22 m, 27 m, 30 m, 32 m, 35 m, 37 m,
  40 m, 45 m, 50 m.
  E madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2250 m, me komandim
  Progresi në opsionet në distanca të gjata: 100
  μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450
  m, 500 m, 550 m.600 m, 700 m, 800 m, 900 m,
  1000 m, 1250 m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250
  m.
  Objektivat Katalog opsional: Gold, Gold
  copëza, argjend, bakër, bronz, alumin,
  hekur, platin, shpella, kallaj,
  plumb, meteorit, diamante, smerald,
  Ujërat nëntokësore dhe zgavra.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese gjatë
  merrni ndonjë tregues të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
  rrugën e destinacionit dhe orientimin
  e pajisjes, sistemi inteligjent i ekuilibrit
  duart, dritarja e formularit dhe
  frekuenca e rezultatit.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik
  • Është hera e parë në botë në detektorë metalikë në shkallë të gjerë, është që pajisja të ketë një automatik Sistemi i zbulimit të objektivit dhe automatikisht do të tregojë emrin e objektivit në ekran, do të përcaktojë gjithashtu distanca e objektivit nga leva e pajisjes, gjithashtu i lejon përdoruesit të përcaktojë pozicionin e objektivit dhe dini thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij kërkoni vendndodhjen dhe rrugën e destinacionit me saktësi në ekran dhe shfaq në detaje
  drejtimin tuaj në pajisje.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar vendndodhjet e synuara në distanca të gjata dhe me saktësi të lartë dhe e dërgon eksploruesin në pikën e synuar me një normë plotësisht vendimtare deri në 100%.
  Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë që janë të mbështetura nga sistemet e transmetimit të dyfishtë dhe të marrjes.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me marrje të lartë) e cila lejon dërgimin e saktë valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave të marrjes së stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.

  • Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të duarve për të duhur transferoni pajisjen, ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin mënyra e saktë e transportit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, për të
  zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe merrni atë
  paraqitet automatikisht në sistem.
  E madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2850 m dhe përcakton
  distancën e synuar automatikisht në ekran.
  Objektivat Zbulimi automatik i objektivit në zonë
  kërko, ku mund të zbulojë: Ar,
  Copa ari, argjendi, bakri, bronzi,
  alumini, hekuri, kallaji, plumbi, shpella,
  diamante, smerald, meteorit, ujëra nëntokësore
  dhe Kaviteti.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese gjatë
  merrni ndonjë tregues të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
  rrugën e destinacionit dhe orientimin
  e pajisjes, sistemi inteligjent i ekuilibrit
  duart, dritarja e formularit dhe
  frekuenca e rezultatit.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik
  • Pas kërkimeve dhe studimeve të shumta të kryera në sistemin tonë jonik, ne krijuam dhe ne kemi zhvilluar një nivel shumë të lartë të diapazonit të gjatë (sistemi jonik), i cili lejon shpejt
  identifikimi dhe zbulimi i joneve (atomeve elektrike) të metaleve të çmuara të groposura nën tokë, si ari, bronzi, bakri dhe platini.
  • Ky sistem funksionon nëpërmjet sistemeve të posaçme elektronike operative dhe përpunuese me të avancuara ndërfaqja e kërkimit dhe konfigurimit që lejon përdoruesin të rregullojë sistemin dhe ekuilibrin për të arritur rezultate të garantuara që përcaktojnë pozicionin e objektivit profesionalisht.
  • Ekrani i rezultateve shfaq rezultatet interaktive që tregojnë nivelin e fuqisë së sinjalit dhe ndikohet ndjeshëm sa herë i afrohet objektivit, me një tregues sistemi për përcaktimin e tij objektiv i saktë.
  • Tingujt interaktivë të sinkronizuar me sinjalin dhe fuqinë e tij, ku ndërveprojnë ndjeshëm sipas qëllimit dhe madhësisë së tij.
  • Ky sistem është i pajisur me një program inteligjent për përcaktimin e thellësisë së tij objektivi i bazuar në zbulimin e forcës së efekteve reflektuese të niveleve jonike rrugës.
  • Faktori kryesor i zbulimit në këtë sistem është ndjeshmëria e lartë, përpunimi i shumëfishtë opsionet dhe moduli (High Gain Antenna), i cili përmban elektronikë të integruar qarqe me cilësi të lartë me shumë karakteristika dhe funksione në transmetimin dhe marrjen e sinjalit dhe transferimi në motherboard në pajisje për përpunimin dhe shfaqjen e sinjalit rezultatet në ekran dhe kjo njësi mbrohet nga zgjidhjet më të fundit të gjitha kushtet dhe vetitë e tokës.
  Thellësia maksimale 20 metra, thellësia e objektivit mund
  përcaktuar nga programi i identifikimit
  thellesi.
  E madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 200 metra.
  Objektivat Kategoritë e jonizimit të metaleve të çmuara: ari, argjendi, bronzi, platini, bakri.
  Zbulim
  frekuenca
  85 MHz.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, tregues ndërveprues.
  Bilanci
  pajisje
  Me dorë, për të marrë të garantuara
  Rezultatet.
  • Sistemet Gradiosmart janë të njohur për zbulimin e ndryshimeve delikate që kanë ndodhur në tokë dhe identifikimin e materialeve dhe mineraleve brenda saj, si dhe zgavrën.
  • Ky sistem zakonisht përbëhet nga pjesë të mëdha pajisjesh dhe sensorë të mëdhenj që nuk lëvizin lehtë dhe kontroll i papërshtatshëm në kërkim dhe rezultate të ngadalta, por ne ju kemi ofruar mjete inteligjente kontrolli dhe zbulimi që tregojnë rezultate të integruara në ndërfaqen e kërkimit të këtij sistemi.
  • Ky sistem siguron matje të saktë të ndryshimeve magnetike në tokë për zbulimin dhe zbulimin e objekteve dhe hapësirave metalike si dhe dallimin ndërmjet tyre.
  • Për të punuar në këtë sistem, njësia e zbulimit, e cila përbëhet nga sensorë me fuqi të lartë të drejtuar nga operatorët, duhet të lidhet.
  • Kontroll i plotë i kritereve dhe cilësimeve të kërkimit nëpërmjet ndërfaqes inteligjente me definicion të lartë.
  • Ndërfaqja e rezultateve tregon nivelin e fuqisë së sinjalit të objektivit të zbuluar, si dhe dritaren
  • të oshiloskopit ku mund të shihni madhësinë e objektivit të gjetur.
  • Programi inteligjent i matjes së thellësisë ju siguron një matje të saktë të thellësisë së objektivit nën tokë për sa i përket matjes së nivelit të ndryshimeve reflektuese në fushën magnetike.
  Thellësia maksimale 10 metra, me veçori matës
  thellësia e objektivit të zbuluar.
  Objektivat Përdoret për të zbuluar metalin,
  boshllëqet, procedurat minerare, arkeologjia,
  dhe municionet e pashpërthyera, gjithashtu
  përdoret për të lokalizuar tubacionet dhe kabllot.
  Niveli i matjes Nga ± 20 në ± 1000μT
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
  gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
  objektiv.
  Bilanci
  Tokë
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka
  • Ajax për teknologjinë e detektorëve ka zhvilluar një sistem të ri detektor pulsi për detektorë
  metale, në nivele të reja dhe jo si në pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së kontrollit dhe përdorimit
  të sistemit për të arritur rezultate të menjëhershme, dhe kërkime jashtëzakonisht të qarta dhe të thelluara.
  • Ky sistem fillon dhe rezultatet shfaqen nëpërmjet ndërfaqes inteligjente të kërkimit shfaqja e të dhënave, rezultateve dhe cilësimeve të sistemit.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpellat dhe vende. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për çdo lloj objektivi, përveç dritares së oshiloskopit e cila tregon madhësinë e objektivit të gjetur.
  • Mund të rregullojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve të zezë.
  • Identifikimi inteligjent i spirales së kërkimit për të përcaktuar energjinë dhe frekuencën e kërkuar për madhësinë e çdo spirale.
  • Bilanci i tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi me dorë ose automatikisht në pajtueshmërinë e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa apo efekte në kushtet më të këqija dheu.
  • Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të objektivit dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  • Ajax ju ofron tre matje të ndryshme të bobinave të avancuara të kërkimit që ju japin thellësi të ndryshme në varësi të madhësisë së objektivit.
  • Bobinat e disponueshme të kërkimit:
  Bobina e kërkimit C1: 18 cm x18 cm
  Bobina e kërkimit C2: 35 cm x35 cm
  Bobina e kërkimit C3: 40 cm x45 cm
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekuri. Metalet e çmuara për
  shembull: ari - dhe zgavra gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
  gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
  objektiv.
  Bilanci
  Tokë
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem funksionon me teknologjinë e zbulimit të arit dhe metaleve, e cila është një teknikë e kombinuar me induksion pulsi dhe analizë objektivi spektral, me teknologji të re dhe unike, teknologji analizatori spektrit. Ky sistem shfaq një imazh 3D të formës së destinacionit të zbuluar.
  • Ndërfaqja e kontrollit në këtë sistem ju jep rezultatin përfundimtar të imazhit të synuar dhe formatin e tij dhe detaje të plota për të
  • Ndërfaqja e këtij sistemi është e lehtë për t'u përdorur dhe e përshtatshme për të treguar rezultatet e integruara rreth objektivit menjëherë.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu mund të zbulojë shpellat dhe hapësirat. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për çdo lloj objektivi, përveç dritares së oshiloskopit e cila tregon madhësinë e objektivit të gjetur.
  • Bilanci i tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi me dorë ose automatikisht në pajtueshmërinë e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa apo efekte në kushtet më të këqija dheu.
  • Mund të kontrollojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve të zezë.
  • Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të objektivit dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekuri. Metalet e çmuara për
  shembull: ari - dhe zgavra gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
  gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
  objektiv.
  Bilanci
  Tokë
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Për herë të parë në botë, ai integroi sistemin e imazhit të drejtpërdrejtë në ekranin kryesor të përpunimit të pajisjes pa përdorimin e një ekrani të jashtëm të përpunimit dhe programeve, ky sistem ju jep një shfaqje të drejtpërdrejtë të të gjitha gjërave nën tokë, të tilla si të varrosura dhe thesaret dhe sqaron madhësitë, në thellësitë e saj dhe llojet.
  • Një sistem i veçantë për skanimin e menjëhershëm të sistemit që ju jep një pamje të drejtpërdrejtë të zonës së kërkimit në kohë reale.
  • Mund të përdorni dy llojet e skanerëve që vijnë me pajisjen, ose nëpërmjet skanerit gjatësor me shumë detyra për të skanuar një vendndodhje specifike, ose nëpërmjet skanerit të menjëhershëm me shumë radarë me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
  • Kontrolloni shpejtësinë e skanimit, e cila korrespondon me shpejtësinë e ecjes dhe hapat e përdoruesit.
  • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, qoftë nëpërmjet kalibrimit automatik të sistemit të referencës që kërkohet për akordim, ose nëpërmjet kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi sipas asaj që ai e sheh të përshtatshme për zonën e kërkimit.
  • Ndalimi i skanimit dhe rifillimi i skanimit mund të kryhen menjëherë në sekonda, pa cilësime ose raporte.
  Thellësia maksimale 30 metra.
  Objektivat Ekran i drejtpërdrejtë që tregon pozicionet e tyre
  mineralet dhe zgavrat dhe dallimi ndërmjet
  e tyre.
  Zbulim
  frekuenca
  Automatik, nga 50 MHz në 350 MHz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, skanimi i drejtpërdrejtë në ekran i tregon ato
  objektivat dhe llojet e tyre menjëherë.
  Bilanci
  Tokë
  Me dorë dhe automatikisht, duke ndihmuar
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Sipas hulumtimit tonë, ne zbuluam se çdo gërmues ari që përdorte sisteme të imazhit të tokës përballej me shumë kompleksitete në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe programeve të tij komplekse. Megjithatë, ne i kemi rregulluar të gjitha këto kompleksitete dhe vështirësi në sistemet tona 3D. Sistemi ynë ju ofron një mënyrë të lehtë dhe të qetë përdorimi dhe kushdo mund të kontaktojë lehtësisht me të.
  • Ekziston një ndërfaqe e veçantë softuerike për të operuar sistemin e imazhit 3D, duke ju lejuar të kontrolloni lirshëm cilësimet dhe vetitë e skanimit.
  • Ky sistem ka disa opsione për të përfunduar skanimin:
  • Modaliteti i skanimit duke përdorur tablet PC për të punuar në aplikacionin AJAX për analiza.
  • Funksioni i skanimit në tokë duke përdorur drejtpërdrejt ekranin e pajisjes, sipas dëshirës së përdoruesit.
  • Ky sistem ju lejon të scan terren direkt në ekran duke përgatitur veti të plotë scan, të tilla si kontrolli i hapave të hetoj dhe të linjave, metodën scan, pikënisje, metoda e kërkimit (automatik ose manual), dhe pastaj të marrë filluar. Scan rezultatet dhe ekranit direkt në ekran, si dhe aftësia për të analizuar skanimin dhe për të gjetur objektiva dhe
   identifikimin e këtyre pikave.
  • Përdoruesi gjithashtu mund të lidhë pajisjen me tablet PC përmes Bluetooth për të punuar në aplikacionin Ajax për analiza, për të marrë më shumë mjete analize dhe skena të synuara 3D.
  • Mund të përdorni dy llojet e skanerëve që vijnë me pajisjen, ose nëpërmjet skanerit gjatësor me shumë detyra për të skanuar një vendndodhje specifike ose nëpërmjet skanerit të menjëhershëm me shumë radarë me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
  • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, qoftë nëpërmjet kalibrimit automatik të sistemit të referencës që kërkohet për akordim, ose nëpërmjet kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi sipas asaj që ai e sheh të përshtatshme për zonën e kërkimit.
  Thellësia maksimale 30 metra.
  Objektivat Objektivat dhe boshllëqet metalike.
  Zbulim
  frekuenca
  Automatik, nga 50 MHz në 350 MHz
  Efektet e zërit Po, hapat paralajmërues për hapat e skanimit
  dhe njoftimet.
  Treguesit dixhitalë Po, një skanim i detajuar për pamjen
  vendndodhjet e synuara si dhe imazhet 2D dhe 3D.
  Bilanci
  Tokë
  Me dorë dhe automatikisht, duke ndihmuar
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem punon me teknikën e skanimit dhe matjen e elektrogjeofizikës që zbulon nivelet e rezistencave elektrike të tokës, për zbulimin e objektivave metalikë të groposur prej ari, argjendi, bakri, bronzi, hekuri, alumini, vendndodhjen e shpellave, tunele dhe nëntokësore.
  • Bipolar ku është i lehtë për t'u trajtuar dhe lëvizur, ky sistem mund të testojë një vend specifik për të konfirmuar nëse mineralet janë varrosur në atë zonë apo jo.
  • Nëpërmjet këtij sistemi ju mund të kërkoni për një objektiv specifik që ne e gjejmë përmes listës së objektivave që janë të disponueshëm në pajisje dhe ne mund të bëjmë një kërkim të shpejtë për t'u siguruar që ka një objektiv ose jo.
  • Ky sistem ju ofron 2 kabllo elektrike si dhe 2 detektorë të posaçëm toke të lidhur me tokën për të kontrolluar përmbajtjen e tij.
  • Ky sistem ka një përgjigje të shpejtë dhe ofron rezultate që shfaqen drejtpërdrejt në ekran me njoftimet e destinacionit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra për metale
  dhe 500 metra për ujë dhe zgavër.
  I mbuluar
  zonë
  Mund të mbulojë një sipërfaqe prej 50 metrash katrorë
  masat që mund të skanohen dhe
  verifikuar.
  Objektivat Ari, argjendi, bakri, hekuri, ujërat nëntokësore,
  shpellat dhe zbrazëtitë e zgjedhjes së tij
  lloji i synuar paraprakisht.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese gjatë
  merrni ndonjë tregues të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e skanimit për këtë sistem
  tregon probabilitetin dhe cilësinë e tij
  objektiv në zonën e kërkimit dhe
  konfirmon.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik

  Si të përdorni Ajax Primero?