Klayzer Gr Pro

Klayzer Gr Pro

Çmimi normal
€5.000,00
Çmimi me zbritje
€5.000,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Po kërkoni një teknologji të vetme të garantuar për zbulimin e arit, arit të papërpunuar, metaleve dhe thesareve? Nëse jeni duke kërkuar për thesaret më të vlefshme në thelbin e tokës, atëherë kjo teknologji është për ju. Merre këtë pjesë sot nga teknologjia Klayzer.
Pajisja jonë është unike në llojin e saj dhe përdor pesë sisteme të ndryshme për të gjetur ar, metale dhe thesare të ndryshme nga toka. Pajisja funksionon në të gjitha llojet e dherave edhe përmes shkëmbinjve të bazaltit dhe metalit.
Pajisja përdor sistemet më efikase duke përdorur teknologji të valëve me frekuencë të lartë që mund të depërtojnë në një thellësi prej 20 metrash dhe një teknologji të zbulimit përpara deri në 2 kilometra.
Pajisja është e pajisur me një ekran me ngjyra të lehtë për t'u përdorur me një ekran 2D dhe shumë veçori të tjera.
Thellesi
VLF 3m
LRL 20 m

Sistemet e Kërkimit
VLF / LRL

Përdorni
Lehtë për t'u përdorur

 

Bateri
7 ore pune
Kalibrimi
Automatik
Gjuhët
6 Gjuhë

Klayzer Gr Pro përdor 5 sisteme
zbulim:

Sistemi i skanimit të fushës për një person.
Sistemi i skanimit të fushës së atomit të dyfishtë.
Kërkim dhe skanim i thelluar për hapësira dhe sisteme metalike.
Sistemi i skanimit të sipërfaqes.
Sistemi i skanerit të fletores.

  Sistemi i skanimit të fushës për një person.


  Ky sistem është një sistem i shkëlqyer për gjetjen e saktë të objektivave dhe gjetjen e tyre nga distanca. Mund të skanojë gjithashtu
  zona të gjera në një kohë të shkurtër, duke reduktuar zonën e kërkimit. Ai gjithashtu ka një veçori të ndarjes jonike për metalet.
  Ky sistem përdor teknologji më të fundit dhe valë me frekuencë të lartë
  që mund të kalojë përmes shtresave të tokës deri në 20 metra
  thellësia dhe një teknologji e zbulimit përpara deri në 2 km.

   

  Ky sistem mund
  përdoret vetëm nga një person
  duke përdorur treguesin
  trajtimi i kërkimit. Ato prej bronzi
  antenat janë të lidhura nga përpara,

  pastaj mbajeni dorezën kështu
  me të djathtën si dhe me të majtën
  dorë. Çdo dorezë është e lidhur me
  përfundoni me një kabllo brenda
  motherboard. Ky sistem
  është shumë më efektive se
  sisteme të tjera skanimi në
  kategori dhe të përdorura
  kur kërkoni gjerë
  zonave.

  Pajisja ka programet e mëposhtme të zbulimit:

  Ari 5.2 Khz.
  Argjendi 8.7 Khz.
  Bronzi 11 Khz.
  Bakri 11.9 Khz.
  Hekuri 19 Khz.
  Vendet 700 Hz.

  Hapësira tipike sekrete:

  Dorezat Klayzer Gr Pro kanë hapësirë ku mund të vendosni një pjesë të vogël të saj
  metali që po kërkoni në të. Kjo mbështet shumë frekuencën e zbulimit.
  Kjo veçori nuk aktivizohet si parazgjedhje dhe u lihet preferencave të përdoruesit. Pajisja tashmë ofron saktësi të madhe përdorimi
  një përzierje midis frekuencave dhe dorezave të kërkimit.

  Sistemi i skanimit të fushës së atomit të dyfishtë.

  Ky funksion ju lejon të përdorni pajisjen me lehtësi në mot të ashpër dhe në mjedise të ashpra si malet. Falë aftësisë së një kundërshtari të dyfishtë, përdoruesi mund të operojë me numrin më të vogël të mundshëm të gabimeve për shkak të erërave ose mungesës së përvojës së përdoruesit.

  Ky sistem është projektuar për t'u përdorur nga dy përdorues kundërshtarë në të njëjtën kohë duke përdorur një grup dorezash bakri me dy shufra për çdo person në fund të tij. Një nga përdoruesit mban dorezat me porte në fund për ta lidhur atë me motherboard të pajisjes.
  Dy dorezat e tjera nuk kanë porte dhe mbahen nga përdoruesi tjetër përballë dhe skajet e shufrave janë të lidhura


  Kërkim i thellë dhe skanim për hapësira dhe metal
  sistemeve.


  Ky sistem është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur me rezultate të sakta dhe
  efikasiteti në gjetjen e arit, arit të papërpunuar, metaleve dhe
  monedha të vjetra në një thellësi prej 3 metrash nën tokë.
  Ky sistem mund të njohë metalet e çmuara nga të lira dhe të tyre
  hapësira me saktësi të madhe në pozicion dhe thellësi.

  SI PUNON;


  Pas vendosjes së kalibrimit manual të tokës, operimi
  Kërkimi fillon duke ngritur tabakanë e kërkimit 2 cm mbi tokë
  dhe duke e lëvizur pak djathtas dhe majtas paralelisht me sipërfaqen
  tokë.

   

  Kur pajisja gjen një sinjal për metal ose hapësirë, pajisja shfaq llojin e metalit të gjetur ose hapësirën. Pas kësaj, përdoruesi mund të zbulojë thellësinë e objektit në centimetra. Për të shmangur humbjen e thesareve të vogla dhe të thella, duhet ta lëvizni ngadalë tabakën e kërkimit nga e djathta në të majtë dhe nga e majta në të djathtë mbi zonat e kërkimit.


  Sistemi i skanimit të sipërfaqes.


  Ky sistem është ideal për kërkimin e metaleve, monedhave të vjetra
  dhe ari që është sipërfaqësor në tokë dhe jo më i thellë se një metër. Të
  Klayzer Gr Pro është kalibruar në tokë nëpërmjet cilësimeve automatike. Me
  Në këtë mënyrë, gërmuesit e arit sigurojnë gjetjen e arit me të lartë
  performanca në të gjitha tokat e vështira.

   

  Klayzer Max jep rezultate drejtpërdrejt në ekranin 2D me aftësinë për të dalluar katër lloje të ndryshme objektivash: ari, metalet e çmuara, hapësira dhe hekuri. Disqet e kërkimit të specifikuara për këtë sistem mund të funksionojnë nën ujë deri në një metër të thellë. Kjo ju lejon të gjeni lehtësisht thesare në brigjet e lumenjve dhe plazheve. Kjo ju lejon të transferoni lehtësisht biznesin tuaj
  midis ujit dhe tokës dhe punoni me të gjitha mjediset e lagështa pa probleme. Në këtë sistem, Klayzer Gr Pro ju lejon të gjeni performancë të shkëlqyer dhe të përsosur dhe të specifikoni thellësinë në centimetra.


  Sistemi i skanerit të fletores.

   

  Në këtë veçori, Klayzer Gr Pro është përpara të gjithë konkurrentëve të tij në kategorinë e tij për sa i përket thellësisë dhe trajtimit të lehtë të pajisjes. Duke përdorur sistemin Pinpointer në pajisje, përdoruesi mund të zbulojë të gjitha metalet me ndjeshmëri të lartë. Disku i kërkimit i specifikuar në këtë sistem mund të funksionojë nën ujë dhe të zhytet për më shumë se një metër në brigjet e lumenjve dhe plazheve. Kjo gjithashtu ju lejon të kaloni lehtësisht midis ujit dhe tokës dhe të punoni në të gjitha mjediset me lagështi pa vuajtje.


  Përparësitë e Klayzer Gr Pro:

  Klayzer Gr Pro është plotësisht automatik
  Detektor video 2D që mund të përdoret
  pesë sisteme të ndryshme për zbulimin duke ju dhënë
  informacione audio dhe vizuale.
  Mund të punojë në toka të ndryshme dhe në kushtet më të vështira të motit pa u prekur nga të gjitha llojet e pluhurit dhe ndotësve.
  Funksionon me efikasitetin dhe saktësinë më të lartë në tokat metalike dhe shkëmbore duke përdorur një sistem zbulimi metalik.
  Kalibrimi automatik dhe rregullimet e tokës.
  Ju keni mundësinë të kërkoni për metale të ndryshme që dëshironi në modalitetin e kërkimit. Për shembull, nëse dëshironi të kërkoni vetëm për ar, mund të zgjidhni vetëm arin nga menyja.
  Klayzer Gr Pro mund të dallojë midis arit, metaleve të çmuara, hapësirave, hekurit dhe diferencimit të metaleve.
  Pajisja mund të funksionojë në gjashtë gjuhë të ndryshme (gjermanisht, anglisht, frëngjisht, spanjisht, arabisht)
  Në Klayzer Gr Pro mund të zgjidhni funksionin

  hapësirë dhe zbuloni kripta sekrete dhe dhoma nën tokë.
  Pajisja përmban 3 disqe kërkimi që ju lejojnë të punoni në thellësi të ndryshme. Ju mund të përdorni dy nga këto disqe nën ujë.
  Matja e thellësisë: pajisja mund të matë thellësi deri në centimetrin më të afërt.
  Klayzer Gr Pro përmban ndriçim LED në ekran, kështu që ju mund të punoni në mjedise të errëta.
   Çfarë është brenda
   Kutia ?