ALFA

ALFA

Çmimi normal
€5.700,00
Çmimi me zbritje
€5.700,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

 

 

Ajax Alpha

Të gjithë e prisnin këtë pajisje dhe ne e dimë që keni kërkuar shumë dhe nuk keni gjetur një pajisje për të arritur qëllimet tuaja, por tani dëshira juaj u realizua me ALPHA dhe gjithçka që duhet të bëni është të vazhdoni të lexoni ...

Pajisja ALPHA me teknologjinë e sensorit në distancë dhe dy sisteme me rreze të gjatë për kërkimin dhe zbulimin e arit, thesareve dhe metaleve të tjera.

Pajisja e parë në botë me sensorë në distancë të dy sistemeve me rreze të gjatë, ia vlejti dhe e fitoi pas shumë eksperimenteve nga gjuetarët më të famshëm të thesarit midis SHBA-së, Azisë dhe Evropës, ku dëshmoi aftësinë e saj me rezultate të sakta në zbulimin e gjatë. objektivat distancë arrijnë 2850 metra dhe thellësi të larta të arrijnë 50 metra nën tokë, dhe me sistemet inteligjente të zbulimit dhe operimit të sistemeve të reja në dispozicion për të gjithë botën për herë të parë në Alpha.

Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.


Përshkrim

• Kjo pajisje ka dy sisteme të integruara të sensorit në distancë me rreze të gjatë, të cilat ju lejojnë të identifikoni arin, thesaret dhe metalet.
Alpha është detektori i parë me rreze të gjatë në botë. Ai u dha këtë titull pas kryerjes eksperimentet e nevojshme nëpër shumicën gjuetarët famshme thesar në Amerikë, Evropë, Azi dhe Afrikë dhe ka dëshmuar efikasitetin e tij në vendosjen e objektivave nga distanca të gjata deri në 2250 metra dhe deri në 50 metra, si thellësi nëntokësore. Dhe përfshin Sisteme zbulimi moderne, inteligjente dhe funksionale, të disponueshme për herë të parë ndërkombëtarisht vetëm në AJAX Alpha.
• ALPHA është e pajisur me sistemet më moderne dhe më të avancuara që specializohen në zbulimin dhe zbulimin e arit, gjuetisë së thesarit dhe metaleve nga distanca të gjata. Kjo pajisje përmban funksione të larta që lejojnë përdoruesin të përfundojë eksplorimin e qëllimeve të tij, në kohën më të vogël dhe përpjekjen më të mundshme.
• Kjo pajisje i siguron përdoruesit një kërkim të plotë të ndërfaqes, i cili shfaq rrugën e saktë të objektivit dhe sistemet inteligjente të balancës për transportin e pajisjes si dhe destinacionin tuaj, kështu që është pajisja më e mirë pa konkurrent.
• Kjo pajisje ka dy sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (Manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)

Karakteristikat

 • Kjo pajisje ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq me saktësi rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe shtegun e destinacionit në ekranin e kërkimit dhe ju mund të identifikoni destinacionin tuaj në pajisje në detaje dhe të pajisur me dy motorë kërkimi të integruar me rreze të gjatë, manualisht dhe automatikisht.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t'u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar tërësisht nga të gjitha pjesët dhe komponentët në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësohet bateria nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçimit të ekranit të kërkimit.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Ky sistem mund të zbulojë arin, thesaret, arkeologjinë dhe mineralet nën tokë.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij
faqja e kërkimit dhe drejtimi i shtegut të synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di
detajoni destinacionin tuaj.
• Sistemi është zhvilluar në disa faza për të arritur rezultatin më të mirë duke lokalizuar dhe
duke gjurmuar objektivat në distanca të gjata me saktësi të lartë, kjo pajisje e transporton eksploruesin në
Pika e synuar me një ritëm plotësisht vendimtar deri në 100%
Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një
sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë që
janë të mbështetura nga sistemet e transmetimit të dyfishtë dhe të marrjes.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me marrje të lartë) e cila lejon dërgimin e saktë
valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë
sinjale nëpërmjet antenave të marrjes së stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në
ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të duarve për të duhur
transferoni pajisjen, ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin
mënyra e saktë e transportit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
• Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht sipas
nevojat e përdoruesit.
• Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e objektivave të disponueshme në menutë e tij
sistemi dhe sistemi i kontrollit, me cilësime të tjera të disponueshme për të kontrolluar veçoritë e kërkimit, si p.sh
thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është edhe për shkak të nevojës së eksploruesit.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, me
kontrolli i paracaktuar në opsionet e thelluara: 1
m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
20 m, 22 m, 22 m, 27 m, 30 m, 32 m, 35 m, 37 m,
40 m, 45 m, 50 m.
E madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2250 m, me komandim
Progresi në opsionet në distanca të gjata: 100
μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450
m, 500 m, 550 m.600 m, 700 m, 800 m, 900 m,
1000 m, 1250 m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
Objektivat Katalog opsional: Ar, copëza ari,
argjendi, bakri, bronzi, hekuri, kallaji,
plumb, alumin, meteorit, diamant,
smerald, zgavër.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efektet akustike dhe vibruese gjatë
merrni ndonjë tregues të synuar.
Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
rruga e destinacionit dhe orientimi i saj
pajisja, sistemi inteligjent i balancës së duarve,
dritarja e formularit dhe frekuenca e saj
rezultat.
Bilanci
Tokë
Automatik
• Është hera e parë në botë në detektorë metalikë në shkallë të gjerë, është që pajisja të ketë një automatik
Sistemi i zbulimit të objektivit dhe automatikisht do të tregojë emrin e objektivit në ekran, do të përcaktojë gjithashtu
distanca e objektivit nga leva e pajisjes, gjithashtu i lejon përdoruesit të përcaktojë pozicionin e objektivit
dhe dini thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij
kërkoni vendndodhjen dhe rrugën e destinacionit me saktësi në ekran dhe shfaq në detaje
drejtimin tuaj në pajisje.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar vendndodhjet e synuara në distanca të gjata dhe
me saktësi të lartë dhe e dërgon eksploruesin në pikën e synuar me një normë plotësisht vendimtare deri në 100%.
Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një
sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë që
janë të mbështetura nga sistemet e transmetimit të dyfishtë dhe të marrjes.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me marrje të lartë) e cila lejon dërgimin e saktë
valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë
sinjale nëpërmjet antenave të marrjes së stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në
ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të duarve për të duhur
transferoni pajisjen, ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin
mënyra e saktë e transportit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, për të
zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe merrni atë
paraqitet automatikisht në sistem.
E madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2850 m dhe përcakton
distancën e synuar automatikisht në ekran.
Objektivat Zbulimi automatik i objektivit në zonë
kërko, ku mund të zbulojë: Ar,
copëza ari, argjendi, bakri, bronzi, hekuri,
kallaj, plumb, alumin, meteorit,
diamant, smerald, zgavër.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efektet akustike dhe vibruese gjatë
merrni ndonjë tregues të synuar
Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
rruga e destinacionit dhe orientimi i saj
pajisja, sistemi inteligjent i balancës së duarve,
dritarja e formularit dhe frekuenca e saj
rezultat.
Bilanci
Tokë
Automatik

 

 

Aksesorë Alfa


Si të përdorni Ajax Alpha?