SEGMA

SEGMA

Çmimi normal
€5.600,00
Çmimi me zbritje
€5.600,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Ajax Segma

Detektori më i mirë i metaleve në botë që punon me dy sisteme shumë efikase të zbulimit të arit dhe mineraleve.
Teknologjia e detektorit AJAX ka zhvilluar një sistem të ri induksioni të pulsit për detektorët metalikë,
në nivele të reja më shumë se pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së përdorimit të sistemit
merr rezultate të menjëhershme në thellësi maksimale.


Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.
Përshkrim

• Tani me pajisjen SEGMA është e mundur të lokalizohen dhe të gjenden objektiva që nuk i keni mundur më parë. Kjo pajisje mund të zbulojë deri në 8 metra nën tokë, ndërsa shumë pajisje të tjera nuk mund të arrijnë këto thellësi. SEGMA mund të përmbushë menjëherë qëllimet dhe të tregojë rezultatet dhe ka një ndërfaqe me definicion të lartë që i lejon përdoruesit të punojë lehtësisht në pajisje pa komplikime që shterojnë procesin e kërkimit dhe e bëjnë atë të komplikuar.
• Lehtësia e përdorimit që gjendet në SEGMA e bën atë një pajisje fleksibël, me lëvizje të shpejtë, të konfigurueshme dhe është shumë e fuqishme në shfaqjen dhe shfaqjen e rezultateve. Ai funksionon përmes dy sistemeve të ndryshme të zbulimit, në rezultate dhe të dhëna.
1- Pulsi i zgjuar
2- Analizues i spektrit

Karakteristikat

 • SIGMA ka karakteristika të mahnitshme. Ai ka potencial të madh në zbulimin e metaleve nëntokësore me besim përmes sistemeve të avancuara të zbulimit, të cilat mund të konfirmojnë dhe zbulojnë objektivat duke siguruar një imazh tredimensional të objektivit.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t'u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar tërësisht nga të gjitha pjesët dhe komponentët në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësohet bateria nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjetike që mund të lidhet me pajisjen kur bateria kryesore të mbarojë, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.


  SISTEMET

  • Ajax për teknologjinë e detektorëve ka zhvilluar një sistem të ri detektor pulsi për detektorë metale, në nivele të reja dhe jo si në pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së kontrollit dhe përdorimit të sistemit për të arritur rezultate të menjëhershme, dhe kërkime jashtëzakonisht të qarta dhe të thelluara.
  • Ky sistem fillon dhe rezultatet shfaqen nëpërmjet ndërfaqes inteligjente të kërkimit shfaqja e të dhënave, rezultateve dhe cilësimeve të sistemit.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpellat dhe vende. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për çdo lloj objektivi, përveç dritares së oshiloskopit e cila
  tregon madhësinë e objektivit të gjetur.
  • Mund të rregullojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve të zezë.
  • Identifikimi inteligjent i spirales së kërkimit për të përcaktuar energjinë dhe frekuencën e kërkuar për madhësinë e çdo spirale.
  • Bilanci i tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi me dorë ose automatikisht në pajtueshmërinë e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa apo efekte në kushtet më të këqija dheu.
  • Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të objektivit dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  • Ajax ju ofron tre matje të ndryshme të bobinave të avancuara të kërkimit që ju japin thellësi të ndryshme në varësi të madhësisë së objektivit.
  • Bobinat e disponueshme të kërkimit:
  Bobina e kërkimit C1: 18 cm x18 cm
  Bobina e kërkimit C2: 35 cm x35 cm
  Bobina e kërkimit C3: 40 cm x45 cm
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekuri. Metalet e çmuara për
  shembull: ari - dhe zgavra gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
  gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
  objektiv.
  Bilanci
  Tokë
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem funksionon me teknologjinë e zbulimit të arit dhe metaleve, e cila është një teknikë e kombinuar me induksion pulsi dhe analizë objektivi spektral, me teknologji të re dhe unike, teknologji analizatori spektrit. Ky sistem shfaq një imazh 3D të formës së destinacionit të zbuluar.
  • Ndërfaqja e kontrollit në këtë sistem ju jep rezultatin përfundimtar të imazhit të synuar dhe formatin e tij dhe detaje të plota për të.
  • Ndërfaqja e këtij sistemi është e lehtë për t'u përdorur dhe e përshtatshme për të treguar rezultatet e integruara rreth objektivit menjëherë.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu mund të zbulojë shpellat dhe hapësirat. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për çdo lloj objektivi, përveç dritares së oshiloskopit e cila tregon madhësinë e objektivit të gjetur.
  • Bilanci i tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi me dorë ose automatikisht në pajtueshmërinë e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa apo efekte në kushtet më të këqija dheu.
  • Mund të kontrollojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve të zezë.
  • Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të objektivit dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekuri. Metalet e çmuara për
  shembull: ari - dhe zgavra gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efekte akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
  gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
  objektiv.
  Bilanci
  Tokë
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.

   

  Aksesorë Segma

  Si të përdorni Ajax Segma?