Maska e Artë Deep Hunter Mobile

Maska e Artë Deep Hunter Mobile

Çmimi normal
€1.300,00
Çmimi me zbritje
€1.300,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Golden Mask Deep Hunter Mobile është detektori i parë i pulsit me induksion maskash ari. Elektronika bazohet në ato të Pro 5, por prodhon me teknologjinë më të fundit SMD dhe për shkak të kësaj pulti elektronik është pothuajse gjysma e madhësisë së Pro5 dhe pesha gjithashtu është zvogëluar. Funksionet dhe kontrollet janë pothuajse të njëjta si me Pro 5. Mobile ka balancim plotësisht automatik të përjashtimit nga toka (AGEB) dhe kjo e bën detektorin shumë të lehtë për t'u përdorur, madje edhe fillestarët fillestarë mund ta përdorin atë me shumë sukses. Ashtu si Pro5, Deep Hunter Mobile ka një veçori Garbage Demp në mënyrë që përdoruesi
të jetë në gjendje të zgjedhë ndaj çfarë reagon detektori - vetëm objektiva të mëdhenj ose të gjitha objektivat. Me këtë veçori objektivat e vogla të mbeturinave mund të eliminohen dhe detektori u përgjigjet vetëm objektivave të mëdhenj - shumë i dobishëm në vendbanimet e mëparshme ose vende të tjera me shumë skrap hekuri si gozhdë. Mobile përdor të njëjtat mbështjellje si Pro 5 dhe Pro 3SE! Mund të përdoret edhe një spirale kornizë, por kjo nuk është ajo për të cilën është projektuar ky detektor. Celulari përdoret për thesare, thesare, trashëgimi dhe madje edhe monedha. Nëse planifikoni të përdorni detektorin e monedhave, merreni me spiralen më të vogël. Bobina shumë të vogla si 20 dhe 20x30 cm janë të disponueshme si mbështjellje ndihmëse që mund të përdoren për objektiva të vegjël veru dhe madje edhe copëza ari.
Dëshironi të shkoni më thellë? Shkarkoni atë Gmd bass hunter vendos udhëzuesin për thellësi maksimale.
 

Të përfshira në këtë komplet:

Detektor metalik gjuetar i maskave celulare të artë, i parainstaluar 10 bateri të rikarikueshme NiMH. Karikues inteligjent i përkushtuar me maskë të artë dhe spirale kërkimi