IOTA

IOTA

Çmimi normal
€6.800,00
Çmimi me zbritje
€6.800,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Ajax Jota

Me një sistem të plotë për zbulimin e thesareve nga distanca të gjata dhe teknika të larta..
Për të siguruar të dhënat më të mira të zbulimit me një detektor me rreze të gjatë
sistemet, AJAX për teknologjinë e detektorëve prodhoi pajisjen më të mirë dhe më të avancuar IOTA
avancuar midis sistemeve me jonik të lartë dhe detektorëve.

Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.
Përshkrim

 • IOTA ju ofron funksione të shumta për të nisur një gjueti të suksesshme thesari, me të dhëna të integruara dhe të qarta rreth pikës së synuar, gjë që ju lejon të përcaktoni thellësinë e objektivit të zbuluar me saktësi të madhe.
 • Ndërlidhja e rezultateve përmes treguesve ndërveprues ju lejon të lokalizoni objektivin me saktësi deri në 100% dhe të njihni madhësinë ose masën e vlerësuar të objektivit të zbuluar, gjë që ju jep një raport të qartë përpara procesit të gërmimit.
 • Kjo pajisje është e bazuar në sistemin e zbulimit jon për gjetjen ari dhe thesare nëntokësore varrimit deri në 20 metra dhe 200 metra të thellë, ju mund të përdorni këtë pajisje në makinë, sepse ajo ka një kapacitet të madh dhe përgjigje të shpejtë për gjetjen dhe njohjen vende objektivin me aftësia për të ruajtur rezultatet për rikthim.

Karakteristikat

 • IOTA ka shumë veçori për gjetjen e objektivave në distanca të gjata përmes sistemit jonik me rreze të gjatë.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t'u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar tërësisht dhe të gjitha pjesët dhe komponentët e saj në fabrikën e Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pashoqe.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësohet bateria nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçimit të ekranit të kërkimit.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Pas kërkimeve dhe studimeve të shumta të kryera në sistemin tonë jonik, ne kemi krijuar dhe zhvilluar një nivel shumë të lartë të rrezes së gjatë (sistemi jonik), i cili lejon identifikimin dhe zbulimin e shpejtë të joneve (atomeve elektrike) të metaleve të çmuara të groposura nën tokë, si p.sh. ari, argjendi, bronzi, bakri dhe platin.
• Ky sistem funksionon nëpërmjet sistemeve të posaçme elektronike operative dhe përpunuese me të avancuara ndërfaqja e kërkimit dhe konfigurimit që lejon përdoruesin të rregullojë sistemin dhe ekuilibrin për të arritur rezultate të garantuara që përcaktojnë pozicionin e objektivit profesionalisht.
• Shfaqja e rezultateve tregon rezultatet interaktive që tregojnë nivelin e fuqisë së sinjalit dhe ndikohet ndjeshëm sa herë që i afrohet objektivit, me një tregues të sistemit për të përcaktuar objektiv i saktë.
• Tingujt interaktivë të sinkronizuar me sinjalin dhe fuqinë e tij, ku ndërveprojnë ndjeshëm sipas qëllimit dhe madhësisë së tij.
• Ky sistem është i pajisur me një program inteligjent për përcaktimin e thellësisë së tij objektivi i bazuar në zbulimin e forcës së efekteve reflektuese të niveleve jonike rrugës.
• Faktori kryesor i zbulimit në këtë sistem është ndjeshmëria e lartë, përpunimi i shumëfishtë opsionet dhe moduli (High Gain Antenna), i cili përmban elektronikë të integruar Qarqe me specifikim të lartë, shumë veçori dhe funksione në transmetimin dhe marrjen e sinjalit dhe transferimin në motherboard në pajisjen për përpunimin e sinjalit dhe shfaqjen e rezulton në ekran dhe kjo njësi mbrohet nga mënyrat më të fundit për t'u përballur me të gjitha kushtet dhe vetitë e tokës.
Thellësia maksimale 20 metra, thellësia e objektivit mund
përcaktuar nga programi i identifikimit
thellesi.
E madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 200 metra.
Objektivat Kategoritë e jonizimit të metaleve të çmuara: ari, argjendi, bronzi, platini dhe bakri.
Zbulim
frekuenca
85 MHz.
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efekte akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, tregues ndërveprues.
Bilanci
pajisje
Me dorë, për të marrë të garantuara
Rezultatet.

 

Aksesorë Iota

 

 

 

Si të përdorni Ajax Iota?