ELEKTRA

ELEKTRA

Çmimi normal
€7.000,00
Çmimi me zbritje
€7.000,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

 

Ajax Electra


Diamante dhe gurë të çmuar në duart tuaja me posedimin e pajisjes Electra.
Ka shumë lloje diamantesh dhe gurësh të çmuar nën tokë, në të njëjtën kohë ka gërmues amatorë dhe tregtarë të interesuar diamantesh nga të gjithë
llojet dhe gurët e çmuar, por nuk kanë mjetin e avancuar shkencor për t'i udhëhequr në vendet e këtyre thesareve.
Në pronësi të Electra, teknologjia më e avancuar në botën e gjurmimit dhe kërkimit të sendeve me vlerë, ju do të jeni në gjendje të minoni lehtësisht diamante dhe
gurët e çmuar, si dhe të lokalizojë dhe të përcaktojë vendndodhjet e saj ku pajisja ka aftësinë për të zbuluar dhe kapur objektiva për
distanca deri në 2850 metra.

Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.

 

 Përshkrim

• Pajisja Electra funksionon në sisteme shkencore me performancë të lartë dhe teknologji të avancuara për zbulimin e diamanteve dhe gurëve të çmuar nën tokë për thellësi deri në 100 metra duke përdorur sistemet moderne të kërkimit të ofruara, gjë që i jep përdoruesit një ndërfaqe të plotë kërkimi dhe gjurmim të saktë të vendndodhjes dhe trajektorja e objektivit.
• Pajisja ofron një listë parametrash, në të cilën mund të kërkoni për llojin e synuar të kërkuar me zgjedhjen e distancës dhe thellësisë së kërkimit përpara procesit të kërkimit.
• Lehtësia e përdorimit dhe zbulimit në Electra është një nga veçoritë e saj më të rëndësishme përveç përmasave të vogla dhe saktësisë së lartë në performancë.
• Kjo pajisje ka dy sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (Manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)

Karakteristikat

 • Kjo pajisje ka një ndërfaqe të dedikuar kërkimi që shfaq me saktësi rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe shtegun e destinacionit në ekranin e kërkimit, dhe ju mund të njihni destinacionin tuaj në pajisje në detaje dhe të pajiseni me dy kërkime të integruara me rreze të gjatë , manuale dhe automatike.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, ka lehtësinë e zbulimit, lehtësinë dhe lehtësinë e përdorimit.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjithë komponentët dhe aksesorët e saj përmes fabrikës Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi është e pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekran shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, duke i lejuar përdoruesit të kontrollojë plotësisht cilësimet e pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, gjë që e bën të lehtë zëvendësimin e baterisë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni kutinë kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e dritës së prapme të ekranit të kërkimit.
 • Dalja e kufjeve, që ju lejon të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemeve të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa asnjë përpjekje dhe kohë.
 • Kontrolloni ndërfaqen e çelësit, kundër goditjes dhe lagështisë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Ky sistem mund të zbulojë diamante dhe gurë të çmuar.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e saj synoni me saktësi rrugën në ekranin e kërkimit dhe e njeh destinacionin tuaj në detaje.
• Sistemi është zhvilluar në disa faza për të arritur rezultatin më të mirë duke identifikuar dhe monitoruar objektivat nga të mëdhenjtë
distanca me saktësi të lartë, kjo pajisje e dërgon eksploruesin në destinacion plotësisht me një shkallë vendimtare deri në 100%
• Ky sistem nuk është si asnjë sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me Sistemet dhe sensorët e zbulimit me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sistemet e transmetimit dhe të marrjes së dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me fitim të lartë) e cila lejon dërgimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave marrëse me stimul të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe shfaqeni në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më mahnitëse të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të dorës për transportin e saktë të pajisjes, ku ka një tregues i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur për të mbajtur pajisjen gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
• Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit manual të të dhënave sipas nevojave të përdoruesit.
• Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e objektivave të disponueshme në menutë e sistemit dhe të kontrollit, me të tjera cilësimet e disponueshme për të kontrolluar veçoritë e kërkimit, të tilla si thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 100 metra, me
kontrolli i paracaktuar në opsionet e kërkimit në
thellësia: 1 m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 15 m, 20 m,
25 m, 30 m, 35 m, 45 m, 50 m, 55 m, 60 m, 70 m, 80
m, 90 m, 100 m.
E madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2250 m, me komandim
progresi në zgjedhjet e distancave të gjata: 100 m, 150 m,
200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m,
550 m, 600 m, 700 m, 800 m, 900 m.1000 m, 1250
m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
Objektivat Lista opsionale: Diamanti - Emerald -
Meteorit - Turmalinë - Safir - Garnet -
Zirkon - Mero - Topaz - Ametist.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efektet akustike dhe vibruese në pritje
çdo tregues të objektivave
Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
sistemi inteligjent i balancimit të duarve,
forma e dritares dhe frekuenca e saj
prodhimit.
Bilanci
Tokë
Automatik
• Është hera e parë në botë në detektorë metalikë në shkallë të gjerë, është që pajisja ka një sistem zbulimi automatik për objektivin dhe do të tregojë emërtoni automatikisht objektivin në ekran, do të përcaktojë gjithashtu distancën e objektivit nga leva e pajisjes, gjithashtu do të lejojë përdoruesin të specifikojë pozicionin e objektivit dhe të dini thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e saj shtegu i destinacionit me saktësi në ekran dhe njeh në detaje drejtimin tuaj në pajisjen tuaj.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar vendet e synuara në distanca të gjata dhe me saktësi të madhe dhe transporton eksplorues në destinacion plotësisht me një normë vendimtare deri në 100%.
• Ky sistem nuk është si asnjë sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me Sistemet dhe sensorët e zbulimit me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sistemet e transmetimit dhe të marrjes së dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me fitim të lartë) e cila lejon dërgimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave marrëse me stimul të dyfishtë (ngacmim binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe shfaqeni në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më mahnitëse të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të dorës për transportin e saktë të pajisjes, ku ka një tregues i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur për të mbajtur pajisjen gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 100 metra, për të zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe prezantoni atë
automatikisht në sistem.
E madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2850 m, dhe përcakton
distancën e synuar automatikisht në ekran.
Objektivat Zbulimi automatik i objektivit në zonë
ku mund të gjendet: Diamanti -
Smerald - Meteorit - Turmalinë - Safir -
Garnet - Zirkon - Mero - Topaz - Ametist.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efektet akustike dhe vibruese në pritje
çdo tregues të objektivave
Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
sistemi inteligjent i balancimit të duarve,
forma e dritares dhe frekuenca e saj
prodhimit.
Bilanci
Tokë
Automatik

 

Aksesorë Electra

 

 

Si të përdorni Ajax Electra?