GAMMA

GAMMA

Çmimi normal
€8.100,00
Çmimi me zbritje
€8.100,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

 

Ajax Gamma

Pajisja me sisteme shumëfunksionale që përmban 3 sisteme të avancuara dhe profesionale të zbulimit.
Sipas hulumtimit tonë, ne zbuluam se të gjithë gërmuesit e arit që përdorën sisteme të imazhit të tokës hasën shumë
ndërlikimet në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe softuerit të tyre kompleks, por ne i kemi zgjidhur këto kompleksitete dhe vështirësi në
pajisja jonë me sisteme imazherie 3D, ku sistemi ynë i mundëson kujtdo që ta përdorë lehtësisht dhe pa probleme
kontrollin.
Gamma është mjeti kryesor i imazhit për përfundimin e çdo skanimi të suksesshëm 3D.


Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.
Përshkrim

• Gamma ka sistemet më të fundit të avancuara të zbulimit dhe skanimit për zbulimin e arit, metaleve dhe zbrazëtirave.
• Kjo pajisje funksionon mbi bazamente të reja teknike dhe moderne elektronike që ofrojnë koncepte dhe dimensione të reja në botën e pajisjeve të imazhit të tokës.
Një pajisje gama me shumë detyra që i lejon përdoruesit të eksplorojnë dhe eksplorojnë gjeologjikisht grupin e saj të gjerë, me të gjitha mjetet dhe aplikacionet e nevojshme për të përfunduar me sukses kërkimet.
E pajisur me një ekran shumëngjyrësh 5 inç me rezolucion të lartë, kjo pajisje ju lejon të punoni me veçori të avancuara profesionale dhe programe nëntokësore të zbulimit të objektivave me kontroll të plotë të vetive të skanimit dhe rrugës së ekspeditës derisa të arrini objektivin e dëshiruar.
• Kjo pajisje mund të përdoret përmes 3 sistemeve të ndryshme zbulimi dhe eksplorimi
1- Radiometër
2- Skanim i drejtpërdrejtë
3- Detektor toke 3D

Karakteristikat

 • Ka shumë veçori për të dalluar pajisjen GAMMA dhe pajisjet e tjera të imazhit të tokës, GAMMA ka një karakter modern teknologjik që nuk ka aq lehtësi tregtimi dhe përdorimi, saktësi dhe shpejtësi në rezultatet e menjëhershme të dhëna nga tre sistemet e ofruara nga pajisja.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t'u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar tërësisht nga të gjitha pjesët dhe komponentët në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësohet bateria nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjetike që mund të lidhet me pajisjen kur bateria kryesore të mbarojë, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.

Sistemet

 

 

 • Sistemet Gradiosmart janë të njohur për zbulimin e ndryshimeve delikate që kanë ndodhur në tokë dhe identifikimin e materialeve dhe mineraleve brenda saj, si dhe zgavrën.
 • Ky sistem zakonisht përbëhet nga pjesë të mëdha pajisjesh dhe sensorë të mëdhenj që nuk lëvizin lehtë dhe kontroll i papërshtatshëm në kërkim dhe rezultate të ngadalta, por ne ju kemi ofruar mjete inteligjente kontrolli dhe zbulimi që tregojnë rezultate të integruara në ndërfaqen e kërkimit të këtij sistemi.
 • Ky sistem siguron matje të saktë të ndryshimeve magnetike në tokë për zbulimin dhe zbulimin e objekteve dhe hapësirave metalike si dhe dallimin ndërmjet tyre.
 • Për të punuar në këtë sistem, njësia e zbulimit, e cila përbëhet nga sensorë me fuqi të lartë të drejtuar nga operatorët, duhet të lidhet.
 • Kontroll i plotë i kritereve dhe cilësimeve të kërkimit nëpërmjet ndërfaqes inteligjente me definicion të lartë.
 • Ndërfaqja e rezultateve tregon nivelin e fuqisë së sinjalit të objektivit të zbuluar, si dhe dritaren e oshiloskopit ku mund të shihni madhësinë e objektivit të gjetur.
 • Programi inteligjent i matjes së thellësisë ju siguron një matje të saktë të thellësisë së objektivit nën tokë për sa i përket matjes së nivelit të ndryshimeve reflektuese në fushën magnetike.
Thellësia maksimale 10 metra, me veçori matës
thellësia e objektivit të zbuluar.
Objektivat Përdoret për të zbuluar metalin,
boshllëqe, procese minerare, objekte arkeologjike, dhe municionet e pashpërthyera, gjithashtu përdoret për të lokalizuar tubacionet dhe kabllot.
Niveli i matjes Nga ± 20 në ± 1000μT
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efekte akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes ndërvepruese që shpjegojnë
gjithashtu llojin dhe madhësinë e të zbuluarve
objektiv
Bilanci
Tokë
Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka
 • Për herë të parë në botë, ai integroi sistemin e ekranit të menjëhershëm në ekranin e tij kryesor të redaktimit
  pajisje pa përdorimin e një ekrani të jashtëm redaktimi dhe programesh, ju jep ky sistem
  një përshkrim i drejtpërdrejtë i të gjitha gjërave nën tokë si të varrosura dhe thesare dhe sqaron
  madhësitë, thellësitë dhe llojet e tij.
 • Një sistem i veçantë për skanimin e menjëhershëm të sistemit që ju jep një pamje të menjëhershme të zonës
  kërkim në kohë reale.
 • Mund të përdorni dy lloje skanerësh që vijnë me pajisjen, qoftë përmes skanerit gjatësor
  multitasking për të skanuar një vendndodhje specifike, qoftë përmes skanerit me seksion kryq me shumë radar
  i cili funksionon me fuqi direkte me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
 • Kontrolloni shpejtësinë e skanimit, e cila korrespondon me shpejtësinë e ecjes dhe hapat e përdoruesit.
 • Balancimi i tokës dhe kalibrimi, qoftë nëpërmjet kalibrimit automatik të sistemit të referencës
  kërkohet për akordim, qoftë nëpërmjet kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me rrethanat
  me atë që e sheh të përshtatshme për zonën e kërkimit.
 • Ndalimi i skanimit dhe rifillimi i skanimit mund të bëhet menjëherë në sekonda,
  pa asnjë cilësim apo referencë.
Thellësia maksimale 30 metra.
Objektivat Ekran i drejtpërdrejtë që tregon pozicionet e tyre
mineralet dhe zgavrat dhe dallimi ndërmjet
e tyre.
Zbulim
frekuenca
Automatik, nga 50 MHz në 350 MHz
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
efekte akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, skanimi i drejtpërdrejtë në ekran i tregon ato
objektivat dhe llojet e tyre menjëherë.
Bilanci
Tokë
Me dorë dhe automatikisht, duke ndihmuar
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka.
 • Sipas hulumtimit tonë, ne zbuluam se çdo gërmues ari që përdorte sistemet e imazhit
  u përball me shumë kompleksitete në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe programeve komplekse
  e. Megjithatë, ne i kemi rregulluar të gjitha këto kompleksitete dhe vështirësi në sistemet tona 3D. Sistemi ynë
  ju jep një mënyrë të lehtë dhe të qetë për t'u përdorur dhe kushdo mund të kontaktojë lehtësisht me të.
 • Ekziston një ndërfaqe e posaçme softuerike për të operuar sistemin e imazhit 3D, që ju lejon
  Mos ngurroni të kontrolloni cilësimet dhe vetitë e skanimit.
 • Ky sistem ka disa opsione për të përfunduar skanimin:
 • Modaliteti i skanimit duke përdorur tablet PC për të punuar në aplikacionin AJAX për analiza.
 • Funksioni i skanimit në tokë duke përdorur drejtpërdrejt ekranin e pajisjes, sipas dëshirës së përdoruesit.
 • Ky sistem ju lejon të skanoni tokën drejtpërdrejt në ekran duke përgatitur vetitë e plota
  të tilla si kontrolli i hapave dhe linjave të skanimit, metoda e skanimit, pika e fillimit,
  metodën e kërkimit (automatike ose manuale) dhe më pas filloni skanimin dhe shfaqjen
  rezultatet direkt në ekran, si dhe aftësia për të analizuar skanimin dhe për të gjetur objektiva dhe
  identifikimin e këtyre pikave.
 • Përdoruesi gjithashtu mund të lidhë pajisjen me tablet PC përmes Bluetooth për të punuar në aplikacion
  Ajax për analiza, për të marrë më shumë mjete analize dhe skena të synuara 3D.
 • Mund të përdorni dy lloje skanerësh që vijnë me pajisjen, qoftë përmes skanerit gjatësor
  kryerja e shumë detyrave për të skanuar një vendndodhje specifike ose nëpërmjet skanerit me seksion kryq me shumë radar
  i cili funksionon me fuqi direkte me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
 • Balancimi i tokës dhe kalibrimi, qoftë nëpërmjet kalibrimit automatik të sistemit të referencës
  kërkohet për akordim, qoftë nëpërmjet kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me rrethanat
  me atë që e sheh të përshtatshme për zonën e kërkimit.
Thellësia maksimale 30 metra.
Objektivat Objektivat dhe boshllëqet metalike.
Zbulim
frekuenca
Automatik, nga 50 MHz në 350 MHz
Efektet e zërit Po, hapat paralajmërues për hapat e skanimit
dhe njoftimet.
Treguesit dixhitalë Po, një skanim i detajuar për pamjen
vendndodhjet e synuara si dhe imazhet 2D dhe 3D.
Bilanci
Tokë
Me dorë dhe automatikisht, duke ndihmuar
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka.

 

Aksesorë Gama

 

 

Si të përdorni Ajax Gamma?