Klayzer Max 2D

Klayzer Max 2D

Çmimi normal
€2.100,00
Çmimi me zbritje
€2.100,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Klayzer Max 2D është një nga detektorët e arit që përdor teknologji dydimensionale.
Është një pajisje e gjithanshme me performancë të shkëlqyer dhe është ideale për nxjerrjen e arit, mineralit të arit dhe monedhave të vjetra.
Merrni këtë pjesë të teknologjisë futuriste -Klayzer Max 2D- dhe gjeni lehtësisht arin dhe grimcat e fshehura të arit të fshehura nën ujë dhe tokë. Këto grimca mund të peshojnë deri në
një gram.
Klayzer Max 2D është një pajisje e gjithanshme që varet nga një ekran me ngjyra dhe një sistem operativ i lehtë.
Pajisja jonë është një hap përpara konkurrentëve tanë për sa i përket thellësisë, përdorshmërisë, lehtësisë së dozimit dhe funksionimit.
Klayzer Max 2D ka fituar dashurinë dhe admirimin e shumë argjendarëve për shkak të sistemit të tij të mahnitshëm operativ dhe performancës së qëndrueshme në thellësi të mëdha.
Klayzer Max 2D vjen me 2 kthesa oshiloskopi me ekrane 2D me ngjyra.
Falë kësaj veçorie, pajisja mund të modifikojë rezultatin dhe të shfaqë vizatime të detajuara në ekran që tregojnë arin dhe metalet e zbuluara dhe vendndodhjen e tij.
Klayzer Max 2D është zhvilluar për t'u shërbyer minatorëve dhe kërkuesve të arit dhe për t'u dhënë atyre rezultate të sakta sa më shpejt të jetë e mundur. Thellesi
3 m

Sistemet e Kërkimit
VLF

Përdorni
Lehtë për t'u përdorur

Bateri
7 ore pune
Kalibrimi
Automatik
Gjuhët
5 Gjuhë


Karakteristikat e Klayzer Max 2D:

Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D
Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D
Tipar i mahnitshëm i dallimeve
Vlera numerike ID
Zbulimi i diafragmës
Zbulimi i thellësisë
Veçori e përjashtimit të hekurit
Karakteristikë e rezistencës ndaj ujit
Operacioni i mjedisit të errët
Sistemi i zbulimit të mineraleve
Dizajn Praktik Modern
Lehtë për t'u përdorur
Ekran i palosshëm
Sistemi shumëgjuhësh

   

  Njohje e dyfishtë e tokës  Pajisjet Klayzer Max mund të kalibrohen lehtësisht me tokë ose manualisht ose automatikisht.
  Në këtë mënyrë, minatorët mund të garantojnë performancë optimale edhe në terrene të vështira dhe terrene të vështira.
  Klayzer Max 2D i ri ka zgjidhur problemet e ekuilibrit në gjeneratat e vjetra.
  Funksioni i njohjes së dyfishtë, manual ose automatik, e ka bërë njohjen e tokës më praktike dhe më të lehtë për përdoruesin.


  Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D


  Klayzer Max ju tregon rezultatet në ekran duke i vizatuar ato menjëherë në numra 2D.
  Në këtë mënyrë ju mund ta gjeni qëllimin tuaj shumë më lehtë.
  Klayzer Max 2D është pajisja më e mirë në klasën e saj për sa i përket paraqitjes vizuale të drejtpërdrejtë 2D.  Tipar i mahnitshëm i dallimeve

  Klayzer Max ju ofron cilësinë më të mirë të dallimit në treg.
  Kjo aftësi e jashtëzakonshme prezantohet në 4 mënyra të ndryshme që janë të shkruara, të folura -tinguj-, aritmetike dhe ngjyra.
  Kjo veçori e bën Klayzer Tavan 2D një detektor ari me cilësi të lartë, kërkon metale nën tokë, më pas përpunon të dhënat dhe jua paraqet ato sa më shpejt të jetë e mundur me saktësi të lartë në ekranin e pajisjes.
  Pajisja jonë do t'ju kursejë kohë duke ju treguar vetëm thesaret e çmuara që janë formuar nën tokë.


  Vlera numerike ID

  Përveç vizatimeve 2D, ngjyrosjes, shkrimit dhe zërit. Pajisja
  Gjithashtu dallon për ju thesare të vlefshme dhe të paçmueshme sipas një vlere numerike, që është identiteti.
  Klayzer Max 2D do t'ju lejojë të vendosni qëllimet tuaja të kërkimit duke përdorur vlerën numerike.
  Kjo teknologji është një domosdoshmëri, për çdo Filial, duke promovuar çdo program.


  Zbulimi i diafragmës


  Përveç zbulimit të metaleve, Klayzer Max 2D mund të identifikojë boshllëqe dhe të gjejë shpella, strehimore, bodrume dhe hapësira në formën e vizatimeve 2D ose shkrimit në ekran.
  Pajisja ofron gjithashtu veçoritë e funksionit të testimit të vakumit që redukton margjinën e gabimit në një vlerë minimale ndërsa zbulon boshllëqet.


  Zbulimi i thellësisë


  Klayzer Max 2D është perfekt dhe tashmë mbulon të gjitha nevojat tuaja. Ai mund të zbulojë objektiva nëntokësore në thellësi deri në 3 metra me saktësi të lartë.
  Klayzer Max 2D tregon thellësinë e synuar në cm në ekran.
  Klayzer Max është një pajisje e shkëlqyer për kompjuterë të thelluar në kategorinë e pajisjeve të saj.

  Veçori e përjashtimit të hekurit


  Klayzer Max 2D ofron mundësinë për të përjashtuar hekurin në kërkim me një klik të vetëm.
  Kjo i jep minatorit një shans më të mirë për të gjetur metalet e dëshiruara duke hedhur poshtë metalet që përmbajnë hekur dhe hekur.
  Ky është një veçori shumë e thjeshtë, por efektive dhe praktike për të gjetur lehtësisht metalin tuaj të synuar.

  Karakteristikë e rezistencës ndaj ujit

  Të gjitha pjesët e Klayzer Max 2D janë të papërshkueshëm nga uji. Mund të funksionojë nën ujë deri në një metër në thellësi.
  Kjo ju lejon të minoni me lehtësi në plazhe dhe brigjet e lumenjve. Gjithashtu ju ndihmon të ndryshoni lehtësisht mjedisin midis tokës dhe ujit. Ju gjithashtu mund të punoni në mjedise me lagështirë pa shqetësime.

  Operacioni i mjedisit të errët

  Klayzer Max 2D ju lejon gjithashtu të kërkoni për ar dhe metale gjatë natës dhe në shpella të errëta.
  Kjo veçori është për shkak të ndriçimit të zonës së kërkimit me dy LED të ndritshme të vendosura prapa ekranit.

  Sistemi i zbulimit të mineraleve


  Klayzer Max 2D ofron një sistem të avancuar të kontrollit të metalit (MSS).
  Ky sistem i lejon minatorët të punojnë në toka metalike që është një ëndërr e madhe për çdo minator.
  Pajisja është në gjendje të zbulojë ndryshimet në elementët e tokës dhe
  përdor veçorinë e depozitimit të lartë të mineraleve për të dhënë një rendiment të qëndrueshëm në tokat minerale.

  Dizajn Praktik Modern


  Klayzer Max 2D është projektuar bazuar në teknologjinë më të fundit në klasën e tij.
  Pajisja është më e lehtë dhe më e lehtë për t'u përdorur, shumë njerëz thonë se është ergonomike se çdo pajisje tjetër në klasën e saj.
  Klayzer Max 2D peshon vetëm 1.6 kg. Kjo do t'ju lejojë të punoni me të për periudha të gjata kohore pa u lodhur.

  Lehtë për t'u përdorur


  Klayzer Max 2D është një pajisje miqësore për përdoruesit si për amatorë ashtu edhe për profesionistë në këtë fushë, ndërsa ofron të gjitha veçoritë premium.
  Është detektori më i lehtë për t'u përdorur me ekranin e tij me ngjyra dhe shumë gjuhë.
  Pajisja ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe menu të lehta që ndihmojnë përdoruesin dhe eliminojnë hyrjet e gabimeve.

  Ekran i palosshëm


  Falë ekranit të palosshëm në Klayzer Max 2D, ai e bën pajisjen më të vogël dhe mund të mbahet lehtësisht në çanta shpine.
  Gjithashtu mbrohet nga mjediset e jashtme gjatë funksionimit.

  Sistemi shumëgjuhësh


  Klayzer Max 2D përdoret në të gjithë botën për të qenë gati dhe furnizuar me 5 ndërkombëtarë
  gjuhët.
  Përdoruesi mund të zgjedhë cilindo dhe atë
  përdorni si gjuhë të pajisjes.
   gjermanisht
  anglisht
  frëngjisht
  Spanjisht
  arabisht
   Çfarë është brenda
   Kutia ?