OMEGA

OMEGA

Çmimi normal
€6.100,00
Çmimi me zbritje
€6.100,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

 

Ajax Omega

Tani gjetja dhe gërmimi i puseve të ujërave nëntokësore është më i lehtë dhe më i sigurt ......
Pajisja Omega është detektori i parë në shkallë të gjerë në botë që zbulon dhe zbulon vendndodhjet e ujërave nëntokësore. Nëse jeni fermer ose punoni në
Omega është zgjidhja perfekte për të eleminuar problemet e mungesës së ujit dhe problemeve aksidentale të shpimit të ujit, të cilat do të kushtojnë
shumë para pa ndonjë përfitim të vogël.


Shënim: Të gjitha produktet AJAX vijnë me një garanci dyvjeçare.
Përshkrim

• OMEGA është e pajisur me teknologji të fundit për zbulimin dhe zbulimin e vendndodhjeve të ujërave nëntokësore me saktësi të madhe. Kjo pajisje ka karakteristika me kapacitet të lartë që i lejojnë përdoruesit të përfundojë procesin e kërkimit të ujit në më pak kohë dhe përpjekje.
• Kjo pajisje siguron përdoruesit me një ndërtuar në ndërfaqe kërkimi që tregon rrugën e saktë të synuar dhe të bilancit të zgjuar e sistemeve të transportit pajisjen tuaj dhe destinacion për pajisjen, jo të vërtetë si çdo detektor tjetër e ujit është më e mirë pa ndonjë konkurrentëve, ju mund të kontrollojë dhe zbuloni ujërat nëntokësore përmes 3 sistemeve të avancuara që ju japin besimin dhe fuqinë për të identifikuar vendndodhjet tuaja të synuara.
• Pajisja ka 3 sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (Manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)
3. Sistemi i verifikimit gjeofizik

Karakteristikat

 • Sisteme të avancuara të zbulimit dhe eksplorimit të ujërave nëntokësore, duke kombinuar më shumë se një teknikë dhe sistem në një pajisje për rezultate të besueshme.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcën dhe besimin për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, ka lehtësinë e zbulimit, lehtësinë dhe lehtësinë e përdorimit.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjithë komponentët dhe aksesorët e saj përmes fabrikës Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e komponentëve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi është e pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i projektuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësi 5 inç, i lejon përdoruesit të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe veçoritë e kërkimit.
 • Ndërfaqe dhe programe ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës së pajisjes mund të hapet dhe mbyllet, gjë që e bën të lehtë zëvendësimin e baterisë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapni kutinë kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë të njëpasnjëshme funksionimi në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e dritës së prapme të ekranit të kërkimit.
 • Dalja e kufjeve, që ju lejon të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe sinjalizime me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikim të shpejtë dhe inteligjent të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Priza e hyrjes së sistemeve të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të avancuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa asnjë përpjekje dhe kohë.
 • Kontrolloni ndërfaqen e çelësit, kundër goditjes dhe lagështisë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran
  • Ky sistem është i specializuar në zbulimin e ujërave nëntokësore nga distanca të gjata.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e saj synoni me saktësi rrugën në ekranin e kërkimit dhe e njeh destinacionin tuaj në detaje.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të arritur rezultatin më të mirë duke identifikuar dhe monitoruar zona ujore nga të mëdha distanca me precizion të lartë, kjo pajisje e transporton eksploruesin në pjesën e ujit plotësisht në një shkallë vendimtare deri në 100%.
  • Ky sistem nuk është si asnjë sistem tjetër zbulimi me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn të zgjuar dhe komod me Sistemet dhe sensorët e zbulimit me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sistemet e transmetimit dhe të marrjes së dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me fitim të lartë) e cila lejon dërgimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave marrëse të stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), të gjejë pozicionin e synuar dhe ta shfaqë atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga veçoritë më mahnitëse të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të dorës për transferimin e saktë të pajisjes, ku ka një tregues që shfaqet në përdorues në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur të transportit të pajisjes gjatë kërkimi me rreze të gjatë.
  • Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit manual të të dhënave sipas nevojave të përdoruesit.
  • Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e objektivave të disponueshme në menutë e sistemit dhe të kontrollit, me të tjera cilësimet e disponueshme për të kontrolluar veçoritë e kërkimit, të tilla si thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra, me
  kontroll të përgatitur mbi opsionet e kërkimit
  thellësia: 10 m, 20 m, 40 m, 60 m, 80 m, 100 m, 140
  m, 160 m, 180 m, 200 m, 225 m, 250 m, 275 m, 300
  m, 325 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m.
  E madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2250 m, me komandim
  progresi në zgjedhjet në distanca të gjata: 100 m, 150
  μ.200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m,
  550 m, 600 m, 700 m, 800 m, 900 m, 1000 m, 1250
  m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
  Objektivat Lista opsionale: Ujë natyral - ujë i kripur -
  Ujë squfuri - të gjitha llojet e ujit.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 9 kHz deri në 12 kHz, me sisteme verifikimi
  frekuenca e dy valëve dhe transmetohet
  frekuenca (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
  destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
  sistemi inteligjent i balancimit të duarve,
  forma e dritares dhe frekuenca e saj
  prodhimit.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik
  • Është hera e parë në botë në detektorë uji me rreze të gjatë, është që pajisja ka një sistem automatik të zbulimit të objektivit dhe do të tregojë automatikisht emrin e objektivit në ekran, gjithashtu do të përcaktojë distancën e objektivit nga leva e pajisjes, gjithashtu lejon për përdoruesit për të përcaktuar pozicionin e synuar dhe të dinë thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e saj shtegu i destinacionit me saktësi në ekran dhe njeh në detaje drejtimin tuaj në pajisjen tuaj.
  • Sistemi është zhvilluar në disa faza për të lokalizuar pozicionet e ujit nga distanca të gjata dhe me saktësi të madhe dhe e transporton eksploruesin në pikën e destinacionit plotësisht me një shkallë vendimtare deri në 100%.
  • Ky sistem nuk është si asnjë sistem tjetër i zbulimit të ujit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me inteligjencë dhe komode dizajn me sisteme zbulimi dhe sensorë shumë të ndjeshëm të mbështetur nga sistemet e transmetimit dhe të marrjes së dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (antenë me fitim të lartë) e cila lejon dërgimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale nëpërmjet antenave marrëse të stimulit të dyfishtë (ngacmim binar), të gjejë pozicionin e synuar dhe ta shfaqë atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhital të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga veçoritë më mahnitëse të pajisjes është sistemi inteligjent i balancimit të dorës për transferimin e saktë të pajisjes, ku ka një tregues që shfaqet në përdorues në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur të transportit të pajisjes gjatë kërkimi me rreze të gjatë.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra, për të
  zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe prezantoni atë
  automatikisht në sistem.
  E madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2850 m dhe përcakton
  distancën e synuar automatikisht në ekran.
  Objektivat Zbulimi automatik i ujit në zonë
  ku mund të gjendet: Ujë natyral -
  ujë të kripur - ujë sulfate - të gjitha llojet e ujit.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
  destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
  sistemi inteligjent i balancimit të duarve,
  forma e dritares dhe frekuenca e saj
  prodhimit.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik
  • Ky sistem funksionon me teknikën e skanimit dhe masën elektrogjeofizike që zbulon nivelet e rezistencave elektrike të tokës, për zbulimin e ujërave nëntokësore dhe zonave arteziane.
  • Nëpërmjet këtij sistemi ju mund të kërkoni për një lloj specifik uji që mund ta identifikoni përmes listës së llojeve të ujit që janë disponohet në pajisje dhe mund të bëni një kërkim të shpejtë për t'u siguruar që ka ose nuk ka një objektiv.
  • Ky sistem ju ofron 4 kabllo elektrike përveç 4 detektorëve specialë të tokëzimit të lidhur me tokën për të kontrolluar përmbajtjen e tij.
  • Ky sistem ju lejon të skanoni një sipërfaqe prej 1000 metrash katrorë në një minutë për të ofruar një raport të plotë mbi ujin dhe përmasat dhe thellësitë e tij.
  • Ky sistem përgjigjet shpejt dhe ofron rezultate që shfaqen drejtpërdrejt në njoftimet e objektivit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra.
  I mbuluar
  zonë
  Kabllot e testimit që lidhin pajisjen dhe
  toka mund të mbulojë një sipërfaqe prej 1000
  metra katrorë që mund të skanohen dhe
  verifikuar menjëherë.
  Objektivat Lista opsionale: Ujë natyral - ujë i kripur -
  Ujë squfuri - të gjitha llojet e ujit.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsional
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e skanimit për këtë sistem
  tregon probabilitetin dhe cilësinë e objektivit
  në zonën e kërkimit dhe e konfirmon atë.
  Bilanci
  Tokë
  Automatik

   

  Aksesorë Omega

   

   

  Si të përdorni Ajax Omega?