Maska e Artë Bosht teleskopik me fibër karboni

Maska e Artë Bosht teleskopik me fibër karboni

Çmimi normal
€105,00
Çmimi me zbritje
€105,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Bosht teleskopik për detektorë metali, i lehtë dhe i lehtë për t'u mbajtur. E bërë nga 100% fibër karboni, e lehtë dhe e fortë. Shumë kompakt kur shembet. Mund të përdoret me detektorë PI, XP Déus (pa zotërues kontrollues!) ose makina vetë-gjeneruese. Një kuti kontrolli GM nuk mund të montohet në këtë bosht jashtë fabrikës së GM. Instalimi i një kutie kontrolli GM kërkon hapjen e detektorit dhe kjo e anulon garancinë. Mund të porosisni një detektor të përputhshëm të maskës së artë me këtë aks në vend të shtyllës së zakonshme S, thjesht zgjidhni atë nga menyja rënëse.

Paralajmërim! Pesha maksimale e spirales së lidhur me boshtin është 0,750 kg!
PARALAJMËRIME: Sigurohuni që të keni të paktën 5 cm (2 ") të një seksioni në tjetrin ndërsa zgjasni boshtin dhe shtrëngoni vidhat e montimit - kjo siguron forcën dhe jetëgjatësinë e boshtit tuaj!

Shkarkoni udhëzuesin e përdoruesit: TCS.pdf

 

Golden Mask Carbon fibre telescopic shaft