Bulon dhe dado spirale

Bulon dhe dado spirale

Çmimi normal
€3,50
Çmimi me zbritje
€3,50
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Bulon dhe dado spirale

 

Bulon dhe dado plastike për të lidhur spiralen e kërkimit në kërcellin e detektorit metalik. Ju nuk mund të përdorni një rrufe metalike për këtë komponent, pasi metali do të zvogëlojë aftësinë e spirales për të marrë sinjalin nga objektivi.