Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE
Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE
Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE

Çmimi normal
€1.800,00
Çmimi me zbritje
€1.800,00
Çmimi normal
Ishte shitur
Çmimi për njësi
per 

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE është një model i veçantë nga linja Deep Hunter, i krijuar për të pasur thellësinë maksimale të mundshme të zbulimit. Bazuar në modelin Pro3, por elektronikë të ridizajnuar dhe balancim manual shtesë në tokë me butonin me shumë shpejtësi për ekuilibër të saktë të tokës dhe thellësi maksimale. Detektori ka një çelës për ta ndryshuar atë në një ekuilibër plotësisht automatik të tokës - për lehtësinë e përdorimit. Funksioni REFUZIMI I Plehrave për të zgjedhur se për çfarë reagon detektori - vetëm objektivat e mëdhenj ose të gjitha objektivat funksionojnë vetëm në modalitetin automatik të balancimit të tokës. Me këtë funksion eliminohen objektivat më të vegjël dhe kamera zbulon vetëm objekte të mëdha metalike. Funksioni i hedhjes së mbeturinave është shumë i dobishëm në vendet që preken nga metalet, ku gërmuesi i arit do të donte të kërkonte vetëm objektiva të mëdhenj.
Deep Hunter Pro 3 është projektuar për të zbuluar objekte metalike të mëdha dhe të mesme të groposura thellë - 5 cm ose më shumë në diametër. Ai gjithashtu mund të zbulojë objektiva më të vegjël, veçanërisht me mbështjellje më të vogla. Ashtu si të gjithë modelet e tjera të Deep Hunter, Deep Hunter Pro3 SE është një aparat fotografik i besueshëm biznesi me një funksion të veçantë. Lloji i objekteve metalike identifikohet nga dy drita LED - të kuqe për metalet me ngjyra dhe jeshile për hekurin. Dallimi nuk është aq i mirë sa me detektorët VLF, ky është kufizimi i teknologjisë PI.
Paralajmërim! Pro3 SE dhe Pro3 përdorin mbështjellje të zhvilluara rishtazi që nuk janë të pajtueshme me modelet e mëparshme - Pro dhe Pro2!

Deep Hunter Pro 3 SE ka një sistem të veçantë PLNR (Power Line Noise Reduction) për kërkim të rehatshëm pranë linjave të energjisë 50 Hz. Ju mund të porosisni një model të veçantë, të optimizuar për kërkimin pranë linjave të energjisë 60 Hz - kjo frekuencë është e disponueshme në SHBA dhe disa vende të tjera në Amerikën e Veriut dhe Jugut, Arabinë Saudite, etj.
Për import në SHBA, të gjithë detektorët metalikë Deep Hunter janë të certifikuar sipas rregullave të FCC, certifikata mund të shihet këtu: Këtu.
Nëse dëshironi të dini se sa e ndjeshme është kjo makinë ndaj objektivave të vogla dhe të mesme, hidhini një sy këtij grafiku: Testi i thellësisë së ajrit në Deep Hunter Pro3 SE Dëshiron të shkosh më thellë? Shkarkoni magjistarin e konfigurimit të GMD Deep Hunter për thellësi maksimale.
 

Të përfshira në këtë komplet:

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE detektor metalik - shtyllë teleskopike - bateri NiMH e ringarkueshme e paravendosur - karikues inteligjent special - këllëf lëkure me rrip shpatullash për kutinë elektronike, deri në 3 bobina kërkimi.

125x125 cm Korniza bobine

Spirale e rrumbullakët 42 cm